Inspirations

Uusi domain ja uusia tuulia tammikuuhun

1.1.2016 Teksti: inspirations
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!! Kuulostaapa hyvältä ; )  Pahoitelut blogihiljaisuudesta. Nytkin pyrähdän tänne vain pikaisesti moikkaamaan ja kertomaan, että hengissä ollaan. 
Tulimme eilen tyttären kassa aurinkoiseen Thaimaahan, blogiasioissakin. Täältä on siis tulossa roppakaupalla aurinkoenergiaa ja uusia blogituulia tammikuuhun. Ensimmäisen kohteemme nettiyhteydet ovat olleet niin heikot, etten ole onnistunut edes valmiita postauksia julkaisemaan ja nyt tunsin jo tarvetta selitellä tilannetta. 
Jumittavan netin ja koneen äärellä odottelun sijasta olemme nukkuneet pois aikaeroa ja pitkän lennon väsymystä, juhlineet paikallisesti uutta vuotta, siemailleet kookosta rannalla ja yksinkertaisesti vain nautiskelleet. 
Blogin vuodenvaihteen uutuutena on muuten uusi domain. Eli blogi löytyy nyt helpommin suoraan osoitteesta insprations.pro. Tosin vanhakin osoite kääntyy tähän uuteen eli se ei tuo muutoksia vanhoille käyttäjille. 
Nyt täällä päässä on jo myöhäine ilta ja aika valmistautua yöpuulle ja huomiseen uuteen kohteeseen siirtymiseen. Vielä kerran, hyvää ja onnellista vuoden 2016 alkua jokaisell <3