Food: Hedelmät

Maailman oikein rytmi

3.1.2016 Teksti: inspirations
TÄYDELLISTÄ tyytyväisyyttä on ollut tämä päivä täynnä. Kauneutta, rauhallisuutta ja hyvää oloa.  Pehmeää hiekkaa, lämmintä aaltoilevaa suolavetä, korkealle taivaalle kurkottelevien kookospalmujen tuijottelua ja tyytyväistä hyminää. Aika on jotenkin menettänyt merkityksensä. Aaltojen tuijottelu on ihanan ikuisuuden tuntuista puuhaa. Ehkä maailman oikein rytmi. Hidas ja keinuva ja kuitenkin pauhaava ja jatkuva. Meditoiva.
Tulimme tyttären kanssa eilen Thaimaan Khanomiin Aava Resortin vieraiksi. Kuvia olisi paljon. Asiaa olisi paljon. Nyt on kuitenkin olo täydellisen rentoutunut aurinkoisesta päivästä, uudesta yin-jooga-kokemksesta ja yksinkertaisesti  aistiähkystä. Niin paljon kaunista ja hyvää on ollut ympärillä. Kohta suuntaamme taas rannan Aalto-ravintolaan ja todennäköisesti sen jälkeen ei tarvitse kauaa unta odotella. Eli palaamisiin pian ja paljon aurinkoenergiaa Suomeen asti!!