Food: Aamiaiset

Brunssin raikkaat terveelliset jälkiruoat

5.2.2016 Teksti: inspirations
Brunssin raikkaat terveelliset jälkiruoat
Brunssin raikkaat terveelliset jälkiruoat kruunasivat brunssipöytämme. Siemennäkkärit, salaminyytit, frittatat ja muut suolaiset tuli postattua jo aikaisemmin. Tässä vielä kooste jälkkäreistä, joista myös osa on jo ohjeineen esiteltykin.
Jälkiruokapöytä jatkoi samaa terveellistä linjaa. Varsinkin, kun syömässä istutaan pitkään, ei muutaman lautasellisen jälkeen tee enää mieli oikein muuta kuin tuoretta ja raikasta jälkiruokaa.

Brunssin raikkaat terveelliset jälkiruoat

Yksi ystävistä toi ison kassillisen eksoottisia hedelmiä. Niistä syntyi raikas hedelmäsalaatti, jonka sekaan voi kipata myös halvaa ja hunajaa, jos kaipaa lisämakeutta -ja turkkilaistyylinen jälkkäri on helposti valmis.

 

Granola-jälkkäreissä oli pohjalla tuoreita mustikoita ja mansikoita ja täytteenä luonnonjogurtin ja kerman limellä maustettu sekoitus. Niiden ohje oli täällä. Ja edellisiltana valmiiksi hyydyttämäni mustkkaisen smoothie-kakun ohje löytyy aikaisemmasta videopostauksesta täältä.

Nämä eksoottiset (ja tosi namit!) tuliaisherkut olivat löytyneet Stockan Herkusta. Tätä ennen en ollut tutustunutkaan suolaisiin macaroneihin. Toimi yllättävän hyvin!

Aurinkoista, raikasta ja makoisaa viikonlopun alkua <3