Food: Härkäpavut 12.2.2016

Viikonlopun helpoin välipala: Smoothie-kulho granolalla

Teksti: inspirations
Smoothie-kulho granolalla
SMOOTHIE-KULHO GRANOLALLA on yksi ihanista välipalavinkeistä, jotka helposti jäävät usein unohduksiin. Kuitenkin säännölliset ateriat ja välipalat  ovat tärkeitä jaksamiselle ja tasaiselle verensokerille. Niistä saa tasaista energiaa ja  säännöllinen syöminen auttaa välttämään illan jääkaappikierrettä. Granolalla vahvistettu hedelmäinen annos on ihana välipalaherkku. Se on helppo ja terveellinen vaihtoehto myös perheen pienimpien muroaamiaisiin.
Sekoittamalla chia-siemenet puoleksi tunniksi blenderissä hurautettuun luonnonjogurtti-hedelmäsmoothieen, saadaan annoksesta kiinteämpi rakenteinen. Siemenet turpoavat ja lopputuloksena on helposti lusikalla syötävä annos, jonka päälle voi myös asetella raikkaan näköisiä ja makuisia hedelmäsiivuja, marjoja ja granolaa.
Verson Härkäpapu Granolassa on reilusti hyvää makua ja kivaa rakennetta. Proteiinia on 19g/100, mikä on moninkertainen määrä lasten muroihin verrattuna, hyvä vaihtoehto siinäkin mielessä.

Kotimaisista kätevistä Verso härkäpapu tuotteista on kiva ideoida annoksia moneen makuun. Ne sopivat yhtä  hyvin ihan tavalliseen kotiruokaan kuin moneen erikois- ja kasvisruokavalioonkin.  Aikaisemmat inspikseni ihanista kotimaisista ja terveellisistä Verso-tuotteita: Kukkakaali-härkäpapuriisi, Suklaa bliss ballsitGranola-bannaniletut,  Granola-jälkiruoat jogurtista, kermasta, ja marjoista, Salaatti granolasta ja kaaleista, Smoothie-kakku videoreseptinä, Aura-granola-hyydyke,  2 minuutin kaneliomenaherkku, Jauhoton Italian pizza, Mustikkainen nice-cream granolalla videoreseptinä,  Näkkileipä siemenistä, Porkkanakakun makuiset Bliss Balls -pallerot ja Helppo raakasuklaavanukas 

Viikonloppuna ainakin meillä ruoka-ajat siirtyvät usein arkipäiviä myöhäisemmiksi, päivällä tulee liikuttua enemmän ja nopeat välipalat toimivat hyvin. Reipasta viikonlopun alkua!

 

Smoothie-kulho granolalla

2 dl luonnonjogurttia
1 banaani
1,5 dl jäisiä mustikoita
1 päärynä
2 rkl chia-siemeniä
1 kiwi
0,5 dl Verso härkäpapu granolaa

Sekoita blenderissä jogurtti, päärynä, puolet banaanista ja suurin osa mustikoista tasaiseksi smoothiksi. Sekoita siihen chia-siemenet ja anna jähmettyä kulhossa 15-30 minuuttia. Leikkaa pinnalle siivuiksi puolet banaanista, kiwi sekä mustikoita ja ripottele pinnalle granolat.
Yhteistyössä Verso Food

Kommentit (4)

Hei Anna! Joskus aikoinaan on tullut sellainenkin tehty. Kiitos vinkistä! Kiva idea, jonka voisin taas toteuttaa pian.

Ihana resepti!! Tätähän on ihan pakko kokeilla!

Kiitos ; ) On myös tosi helppo ja nopsa!

Oletko tehnyt joskus postausta päivän esimerkkisyömisistäs? Vaikka joka päivä onkin erilainen, kiinnostaisi!

Hei Anna! Joskus aikoinaan on tullut sellainenkin tehty. Kiitos vinkistä! Kiva idea, jonka voisin taas toteuttaa pian.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *