Food: Aamiaiset

Rauhalliset aamut

13.2.2016 Teksti: inspirations
LAUANTAI. Tuntuupa hyvältä saada viikonloppu alkuu ; ) Rauhalliset aamut ovat parhaita. Tämän viikon blogi on tarjonnut normi postausten lisäksi aamupostaukset, jotka ovat olleet aamiaisaiheisia. On tehty pekonimunanyyttejä (slurps!), muistuteltu tärkeimmistä vitamiineista ja tehty vihersmoothiet ja  mukaan otettavat mukiliset superfood-smootheja. Eilinen smoothie-kulho granolalla oli oikeastaan jo tuhdimpi välipala. Itse nautin tällä viikolla eniten parin postauksen kirjoittamisesta: Visualisoinnin voimalla ja Parasta selälle, joka kertoo Aavan Upper body massage-hoidosta. Niistä tuli itselleni hyvä fiilis ja palautekin on ollut ilahduttavaa, kiitos siitä! 

Niden molempien taustalla oli idea rennosta hyvästä olosta, onnellisuuteen pyrkimisestä. Huomaan, että aihe on ajatukissani pinnalla. Sitä olen mielessäni pallotellut moneenkin asiaan liittyen ja joitain kulmia kirjoitan tänne blogiinkin Siitä, miten se on loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä elämässä. Pyrkiä onnellisuuteen. Omien ja muiden ihmisten. Tasapainoon ja hyvään oloon. Siksi ehkä tämänkin aamiaispostauksen henki on ruoan lisäksi fiiliksessä, kauniissa hetkessä. Oikeastaan pieni mielikuvitusmatka takaisin yhteen Aava Resortin kauniista aamuista ja leppoisista aamiaista. Aalto-ravintola on ehkä kaunein ja tasapainottavin aamiaispaikkani ikinä <3 Valkoisten verhojen suojissa aaltojen loiskeessa. Kuin lauantaiaamun fiilis joka aamu ; )

Lautaselta löytyi munakasta. Olen taas kotona yrittäneet tehdä parikin kertaa Thai-munakasta. Se ei ole ollenkaan niin helppoa kuin voisi kuvitella. Muotoilen munakkaan pannuun sivuun pötköksi samalla tavalla kuin kokit Thaimaassa tekivät. Silti lopputulos on aina enemmän tai vähemmän vitsikäs. 

Tämän munakkaan tilasin mozzarellalla ja parmankinkulla. Vähän yllättävää ja ihan kivaa vaihtelua, että täytteet olikin aseteltu kauniisti munakkaan viereen. Minusta se oli hyvä idea. Sain jokaiseen haarukalliseen poimittua palan mehevää munakasta ja valistemaani täytettä, tuoretta mozzarellaa, oliivia, aalaattia tai kinkkua.

 Tyttären terkut aamiaiselta ; )

Usein juuri aamujoogan jälkeen tulikin valittua aamiaiseksi munakkaat hedelmien lisäksi. Kivan ruokaisa annos, jolla pärjäsi hyvin lounaaseen asti. 
Nyt aion nauttia ensimmäistä kertaa moneen päivään kunnollisen dynaamisen aamujoogan ja sen jälkeen onkin ruokakuvausta ja ulkoilua tiedossa. Ihanaa päivää!