Inspirations

5 joogaliikkeen artikkelini Oloblogit-lehdessä

15.2.2016 Teksti: inspirations
HYVÄÄ uutta viikkoa!! Kerroin viikonloppuna juuri julkaistusta hyvänolon Thaimaan matka-artikkelistani täällä ja lupasin postata erikseen samaiseen Oloblogit-lehteen tekemästäni  pienemmästä artikkelista. Lehteen toivottiin juttua kuvineen sellaisesta viidestä joogaliikkeestä, jotka sopisivat lähes jokaiselle käynnistämään hyvän päivän. 
Pääsimme osallistumaan matkallamme viikon huikeaan joogaretriittiin, jonka opettaja ja Gabeyogan vetäjä Gabriel Azoulay suunnitteli sarjan. Sen jokainen liike on sekä helppo, että todella tehokas ja saa varmasti vireyttä päivään. Toisaalta, sarjan voi hyvin toteuttaa myös Yin-joogana iltaisin pidempinä venytyksinä, jolloin asennoissa ollaan viisi minuuttia. Olen itse retriitin jälkeenkin ottanut tavaksi yin-joogata melkein jokaisena iltana ja kokemukset ovat hyvät, herkkäunisen nukkuminen on rauhoittunut ja olo vetreä vielä aamullakin. 
Voisin julkaista blogissa vielä oman postauksensa kustakin lehdessä julkaistusta liikkeestä ja kertoa niistä hieman lisää… ja varmaan muutakin sisältöä, jota artikkelia varten syntyi paljon.
Tuohon sivun oikeaan reunaan kokosin lomalta kotiin mukaan otettaviksi hyvän olon elementeiksi, ajatuksena saada matkan hyvät vaikutukset kantamaan mahdollisimman pitkään vielä omassa arjessakin. Energistä ja kivaa viikkoa!

Kommentit (2)

Kiitos ; ) Juu, olen itsekin huomannut, että kiireisinä aikoina pienikin jooga säännöllisesti tehtynä jo auttaa ja aamu lähtee paljon paremmin liikkeelle.

Ihanaa uutta viikkoa myös sinne! Mahtava juttu. Minullakin alkaa aamu muutamalla joogaliikkeellä. Toivoisin, että saisin joogan mahdutettua takaisin elämääni, mutta siihen asti saa muutamat aurinkotervehdykset riittää. Aamu alkaa näin ainakin (hieman) vetreämmin 🙂

Kiitos ; ) Juu, olen itsekin huomannut, että kiireisinä aikoina pienikin jooga säännöllisesti tehtynä jo auttaa ja aamu lähtee paljon paremmin liikkeelle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *