Food: Juustot 29.2.2016

Näin saat happea ja energiaa vihreistä kasviksista

Teksti: inspirations
KEVÄT JA KASVIKSET kuuluvat yhteen. Auringon valo taivaalla saa minut himoitsemaan entistä enemmän tuoreita kasviksia. Ja hyvä niin, niiden määrää tuskin voi liioitella. Päinvastoin, usein emme tule ajatelleeksi varsinkaan vihreiden kasvisten tärkeyttä hyvinvointiimme ja energisyyteemme.
Vihreät kasvikset lisäävät happea ja sitä kautta energiaa elimistöömme. Voin hyvin allekirjoittaa sen yksinkertaisesti sillä hyvällä ja energisellä ololla, jonka saan aina syötyäni reilun salaatin lounaaksi töissä. Iltapäivä menee kevyesti ja tehokkaasti. Jos taas syön jotain raskaampaa ilman tuoreita kasviksia, tulee iltapäivän uupumus pian eteen. Thaimaan joogaopettajamme teki tästäkin aiheesta hyvän ja havainnollisen videon, yllättävän yksinkertainen asia, vaikka usein pääsee unohtumaankina:

Näin saat happea ja energiaa vihreistä kasviksista

 

 

Raikas salaatti runsailla vihreillä kasviksilla
vihreää salaattia
1 päärynä
1 avokado
10 cm kurkkua
1 pieni parsakaali
1 keltainen paprika
1 tomaatti
kourallinen oliiveja
reilusti fetaa
oliiviöljyä ja balsamicoa