Inspirations

My Day in Snaps

5.3.2016 Teksti: inspirations

AIKA hulinaa ollut pari päivää ja harvinainen blogitauko ilmestynyt tännekin ; ) Nukuinkin huonosti pari yötä, mikä korjaantui viime yönä 10 tunnin putkiunilla. Aamulla oikeasti heräsin miehen ja tyttären onnittelulauluun <3  
Tänään on syntymäpäiväni ; ) Olen aina tykännyt järjestää juhlia ja synttäreitä muille suvun ja perheenjäsenille. Mutta en ole koskaan ollut mitenkään hyvä juhlimaan itseäni. Joku hölmö suomalainen asenne kai… mutta sitä aion nyt harjoitella ja aion astua ulos mukavuusalueeltani. Tänään aion antaa itselleni luvan  nautiskella oman synttärini kunniaksi ihan täysillä <3 Tai oikeastaan jopa yllyttää itseäni siihen ; )
Toinen  mukavuusalueen laajentaminen; ajattelin snäppäillä päivän hetkiä (jos vain muistan). Minusta on tosi hauska seurata monen bloggaajan (ja ystävän) snapchateja, pieniä välähdyksiä ja hetkiä elämästä, ympäristöstä, kodista, kauniista ja hauskoista asioista. Moni on vielä snäpin puolella saanut mahtavan huumorin mukaan juttuihinsa ja niistähän tulee aina hyvälle mielelle itsekin. Viimeksi löysin @mammarimpuilee -bloggaajan suositteleman @modernistikodikas -tilin. Modernisti kodikas  on kaunis Divaanin sisustusblogi, mutta bloggaajan snäpin puolella on tällä hetkellä tosi kiinnostavia koti- ym. muita snäppejä pariskunnan maailmalle muutosta. (MYÖHEMPI KORJAUS: @modernistikodikas snäppää blogia liippavista aiheista (koti, sisustus ym.), mutta maailmalle, ja tarkemmin Krakovaan, muutosta snäppää @monasdailystyle)Avec Sofién snäpit Pariisista ja edelliset pari viikkoa Meksikosta ovat myös ihania päivän piristyksiä. Tykkään myös seurailla muutamia ulkomaisia snäppääjiä ihan vaan niiden ihanien trooppisten maisemien vuoksi ; ) Ja ihan parasta on seurata ystävien ja tuttujen snäppejäk maailmalta.

Ja ei snäppääminen oikeasti ole vaikeaa, vaikka tekniikka on vähän erilainen muihin sovelluksiin verrattuna, ehkä jopa helpompaa. Hieman totuttelua se vaatii, mutta pian huomaat, että snäppääminen on kaikkein helpoin ja nopein some-kanava tällä hetkellä.  Se ei vie aikaa, vaan oikeastaan vapauttaa sitä omalla nopeudellaan. Lähipiiristä löytyvä teini-ikäinen on paras opettaja ja netistäkin löytyy hyviä ohjeita.snäppäämisen opas. 

Synttäriaamun  postauksen kuvat, mistäpä muualta, kuin Aavan aamu-uinnilta Thaimaasta ; ) Hyvää oloa haen tähänkin aamuun ja energiaa päivään haen pian joogasta ja kävelystä. 
Ai niin se Snapchat-tili on @inspirations_blogi (TÄHÄNKIN MYÖHEMPI KORJAUS: inspirations_blogi on snäppini nimi, mutta tili on @inspirations_bl)

Ihanaa, nautinnollista ja rentoa lauantaita kaikille!