Food: Hedelmät

Viikon hedelmät ja kiitokset

11.3.2016 Teksti: inspirations
TÄMÄ on taas niitä perjantaita, joka on erityisen tervetullut. Tuntuu, että valon lisääntyminen on antanut extra-energiaa ja vähän kaikkea on tullut tehtyä tavallista enemmän ; ) Ja nyt on sitten juuri hyvä hetki vähän levähtää. Mietin, että onko tämä ollut vain minun juttuni, mutta tytärkin kertoi juuri, että on treenannut jo tällä viikolla 9 kertaa (haloo!) ja tsempannut koulussa ja vaikka mitä. Tuntuu, että hyviä hedelmiä on poimittu koko viikko.
Itsestäni tuntuu, että on töissä tullut tehtyä kolmen viikon duunit. Ja jotenkin se ei ole vain minusta kiinni, vaan ihmisiä on saanut helposti kiinni ja kaikki muutkin ovat olleet aktiivisia, erilaisia projekteja on saatu päätökseen ja uusia käynnistetty. On ollut hyvä, yhteinen energia liikkeellä. 
Ja kaiken sen jälkeen tuntuu niin suloiselta näpytellä tätä postausta villasukissa omassa sängyllä vatsa täynnä hyvää ruokaa, eikä kiirettä mihinkään <3

Erityisen kiitollinen olen tällä viikolla siitä, että
voin hyvin
näin tänään ensimäiset sipulikukat kukassa pihallamme
aurinko nousee jo ylemmäs
olen tavannut joka päivä kivoja ihmisiä ja puhunut hyviä puheluita
innostusta tuntuu olevan paljon liikkeellä
blogissa on paljon uusia kävijöitä
sain uuden hyvän työkaverin
koti on perjantai-iltanakin ihanan siisti
saan vieläkin nautiskella viime viikon synttärikukista
pojalla on ollut hyviä juttuja maailmalla
ystäväperhe tulee huomenna kyläilemään
olen onnellinen perheestäni 
luet tätä kirjoitusta, kiitos siitä <3

Voin muuten melkein maistaa näiden herkkumandariinien maun suussani, ihanan makeita! Ja lehtien kanssa ostettuina ne olivat kuin suoraan puusta poimittuja ; ) Ihanaa viikonloppua!!