Inspirations

Ennen ja jälkeen juhlien

17.3.2016 Teksti: inspirations
Spesiaalihetket eivät useinkaan jää vain siihen iltaan. Usein juhlan, loman tai kivan tilaisuuden yksi parhaita aikoja on odottaminen ja valmistelu… ja taas muistelu myöhemmin ; )

Ystävien kanssa vietettävän illan odottaminen ja järkkäily on aina kivaa. Viimeksi otin ennen iltaa muutamia kuvia kotoa samalla, kun siirreltiin vähän tuoleja uusiin kohtiin, astioita valmiiksi ym…

Tuona päivänä olin tavallista aktiivisempi Snapissa (inspirations_bl) ja huomasin kuvaavani ja muutenkin touhuavani  useaan otteeseen kylppäreissä. Onkohan muilla tätä fiksaatiota: Kun meille tulee ystäviä istumaan iltaa, ja haluan katsoa että koti on kutakuinkin siisti, aloitan yleensä kylppäristä/veskistä. Minulle on tärkeää että ne ovat siistit ja niissä on puhtaat pyyhkeet, mielellään kukkia ja kynttilöitä jne. Vaikka tiedän varsin hyvin, etteivät ystävämme todellakaan pyöri meillä veskeissä tekemässä mitään siisteys- ja sisustustarkastusta ; ) tulee minulle itselleni siitä hyvä mieli. Ehkä tämä kylppäriosasto on joku ikioma omituinen kiinnostuksen kohteeni. 

Enkä minäkään tietenkään tee muiden kodeissa siisteystarkastuksia tai -arvosteluita, mutta täytyy myöntää, että kiinnitän aina erityisesti huomiota, jos kylppäritiloissa on kivat kalusteet, valo tai tai yksityiskohtia, kuten pyyhkeitä tai tuoksuja. 

Rakastan kukkia. Jos kukkia on tullut lahjaksi, on vielä vierailujen jälkeisinä päivinä ihanaa käyskennellä kotona ja ihailla kauniita kukkia ja muistella hauskoja hetkiä. Muutenkin hyvät lahjat ovat usein sellaisia, jotka menevät käyttöön. 

Nyt meillä onkin tarve uusille erityisille hetkille,  koska ihaninta juhlajuomaa samppanjaa en raski nauttia ihan muuten vain. Tuoreet luomumunat heinillä kauniin kynttiläkorin sisällä oli myös kaunis idea. Nyt korissa tuikkii kynttilä, heinät levittelin narsisseille ja kananmunat on syöty munakkaissa. Ihania lahjaideoita ja myös itsetehtyjä lahjojakin voisin esitellä täällä vielä, kunhan saan vähän kuvauspua niihin. Kivaa iltaa!