travel: Thaimaa

Bohemian Island, koirien avuksi ja omaksi iloksi

8.4.2016 Teksti: inspirations
Bohemian Island, koirien avuksi ja omaksi iloksi
MONISSA kuvissani vuosien varrella on ehkä tullut tutuksi se, että kaikkein mieluiten pukeutuisin rentoon hippityyliin ; ) Tosin varsinkin talvella se on usein toteutettavissa lähinnä joogassa ja  matkoilla… joita pieni sisäinen trooppinen minäni pyrkiikin toteuttamaan aina mahdollisuuksien mukaan.

 

Lämpimässä Suomen kesässä tai matkoilla vakiovarusteita ovat biksut ja erilaiset rantaliehuttimet. ”Virallisempi” tai lämpimämpi lomapukeutuminen minulle tarkoittaa mieluiten rentoja ja värikkäitä hippihousuja. Thaimaassa meillä tyttären kanssa oli taas mukana ponta yhteistä paria Bohemian Island-housuja.
Osa tähän keräämistäni kuvista on aikaisemminkin julkaistuja, ja huomaan miten usein tosiaan nämä housut olivat meillä käytössä aina kun jotain pidempää lahjetta kaivattiin; markkinoilla, retkillä, joogassa tai liikenteessä, jossa ei haluttu hulmutella hameissa.

Minulla on ollut erilaisia Bohemian Islad-housuja jo vuosia, niitä on helppoa tilata kotiin verkkokaupasta ja paketti tulee Thaimaasta muutamassa päivässä. Näissä kuvissa näkyvät tämän hetkisessä uutuusmalliston housuparit vastaväreissä, kuten nuo ylhäällä näkyvät musta- ja valkopohjaiset tai alhaalla  kirkkaat siniset / purppurat. Samanlaisia housuja näkee Thaimaassa paikallisilla ihan kaikkialla, miehillä, naisilla ja lapsilla. Bohemian Isladilta löytyy myös samaa tyyliä shortseina ja tosiaan sööttejä pieniä versioita lapsillekin.

 

 

Lomilla vaatteet saavat minulta pisteitä myös käytännöllisyydestä ja keveydestä. Siitä, että niitä ei tarvitse silitellä, ne eivät paina juuri mitään matkalaukuissa ja ne kuivuvat hetkessä. Minusta näiden kuosit ovat niin kauniit, että koruilla ja kivalla topilla on illallisasukin valmis, siis myös sellainen jota ei syödä rannan bambumajassa ; )

 

Kuitenkin kauniiden mallistojen, värien ja käytännöllisyyden lisäksi, Bohemian Islandista tekee minulle erityisen yhtiön eettiset arvot. Se lahjoittaa 10% tuotosta Phuketissa toimivalle Soi Dog -säätiölle, joka tekee valtavan tärkeää työtä paikallisten katukoirien hyväksi. Rakastan koiria ja Thaimaassa ne tarvitsevat apua. Tällaisessa toiminnassa olen mielelläni mukana koska tahansa, varsinkin kun sen voi tehdä näin hyvin järjestetyssä muodossa ja siksi kerron siitä mielelläni muillekin <3

 

 

Kommentit (3)

Hei! Olen tilannut sieltä 3 kertaa ja niistä yhteenkään ei ole tullut tulli- yms. maksuja, mutta periaatteessa tulli voisi lattaa maksuja mihin tahansa lähetyksiin. Tykkään niistä itsekin, ja käytän tosi paljon.

Tuuleko kyseiseltä sivulta tullimaksuja? Oisin kiinnostunut tilaamaan, mutta hieman pelkään, että jää tulliin. Aivan ihania housuja!

Tuuleko kyseiseltä sivulta tullimaksuja? Oisin kiinnostunut tilaamaan, mutta hieman pelkään, että jää tulliin. Aivan ihania housuja!

Hei! Olen tilannut sieltä 3 kertaa ja niistä yhteenkään ei ole tullut tulli- yms. maksuja, mutta periaatteessa tulli voisi lattaa maksuja mihin tahansa lähetyksiin. Tykkään niistä itsekin, ja käytän tosi paljon.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *