Food: Aamiaiset

Brie ja mango -munakas myöhäiseen aamuun

9.4.2016 Teksti: inspirations
Brie ja mango -munakas
Brie ja mango -munakas on ihana aamupala myöhäiseen viikonloppuaamuun. Lauantai on todellakin tervetullut. Ihana sellainen, mieli täynnä aurinkoa ja lautasella munakas hieman uudenlaisella täytteellä: pieniksi silputtua tuoretta paprikaa, tomaattia, basilikaa, pehmeää sulaa Brie-juustoa ja sille makeaksi kaveriksi pieniä mango-palasia. Toimii <3

 

Vaikka tuoreen mangon maku onkin niin herkullinen, ei lämmitetyn maku häviä sille yhtään. Oikeastaan monissa maissa, kuten Philippiineillä ja Polynesian kulttuureissa mangoa käytetään paljon monissa pataruoissa kypsytettynä. Hiukan lämmitettynä munakkaan välissä mangon makeus tulee hiukan lisää esiin, joka toimii täydellisenä kontrastina Brielle. Tämä herkkumunakas on erittäin reilun kokoinen, joten käy hyvin myös brunssista.

 

Brie ja mango -munakas

3 munaa
paprikaa 
tomaattia
tuoretta basilikaa
Brietä
mangoa