Inspirations

Yinin ja yangin kohtaaminen ja uusi viikko

24.4.2016 Teksti: inspirations
Sade ropisee ikunoihin ja pilvet roikkuvat raskaina. Kynttilät lepattavat hämärässä ja olo on seesteinen. On hyvä fiilis lopettaa viikko ja kerätä energiaa pian alkavaan uuteen viikkoon.
Jos sinulla on samanlainen fiilis, suosittelen napauttamaan tästä hetkeksi itsellesi saman kauniin taustamusiikin, joka soi minulla tätä postausta kirjoittaessani:

Luonnon ja elämän rytmien vaihtelevuus on ihanaa ja kiehtovaa. Eilen aurinko valaisi kaiken kirkkaana ja luonto visersi kevättä. Päiväni sujui energisessä blogitapaamisessa ja gaalaillassa ja  sisälsi kivoja kohtaamisia, uusiin asioihin ja ihmisiin tutustumista, musiikkia ja sykettä. 
Tänään kaikki lepattaa pienellä liekillä. Pilvet matelevat hitaasti eteenpäin ja linnut keräävät voimia kodeissaan, minä omassani. Ihan niin kuin kiinalainen yin yang opettaa. Energistä yiniä seuraa seesteinen yang. Nykyään nautin näistä rytmeistä. Joskus nuorena ne olivat usein liian voimakkaita. Yin oli niin energinen vaihe, että sitä seurasi välillä uuvuttava yang. Ehkä tämäkin on sitä elämänoppia. Säästellä vähän ja valmistautua jo ajoissa seuraaviin vaiheisiin. Se on myös jokaisen vaiheen tehtävä. Ja jokainen yin sisältää jo vähän uutta yangia, kun vaiheet kohtaavat ja vaihtuvat. 
Suurella innolla odotan taas huomista aamua ja uutta viikkoa. Puhdasta paperia ja uusia mahdollisuuksia. Kaunista alkavaa viikkoa sinullekin <3