Inspirations

Maanantai on mahdollisuus

16.5.2016 Teksti: inspirations

Smoothie edessäOlohuone

Hyvää uutta viikkoa! Tämän maanantaipäivän pääsen viettämään kotona, mikä sopii täydellisesti. Paljon töitä toteutettavana ja usein olen ihan itsekseni tehokkaimmillani. Silloin pääsen työskentelemään omaan rytmiini. Keskityn suunnitteluun ja kirjoittamiseen ja välillä pidän taukoja omaan tahtiini, syön, juon kupin teetä tai vedän lenkkarit jalkaan ja kierrän korttelin.

Aamusnäpeissä jo ihmeteltiin sitä, että miksi niin moni aloittaa sosiaalisessa mediassa viikon valittamalla maanantaita. Samaa mieltä. Maanantaita mahtuu 52 vuoteen ja on oma valintamme, millä fiiliksellä viikon aloitamme. Vähän niin kuin mies sanoi taas lätkämatsissa: ”Alivoima on mahdollisuus”.

Ja ihan oikeasti, maanantai on suuri mahdollisuus. Siksi se on yleensä lempipäiväni. Aloita uuden viikon odotuksia täynnä. Taas on mahdolista tapahtua ihan mitä vain.

Maanantai on paras päivä miettiä, mistä edellisen viikon asioista voi olla kiitollinen. Maanantai on myös paras päivä virittäytyä hyvään tunnelmaan resonoimaan alkavasta viikosta vähintään yhtä hyvä. Kaunista viikon alkua <3