travel: Thaimaa

Lomaostoksia Thaimaassa

3.6.2016 Teksti: inspirations

KauppakatuPitkähäntäveneetHelmaSatamaBiksukauppa  MaksaminenKaupassa  Kadulla

Kesälomakausi on kai nyt sitten virallisesti alkanut. Monet meistä paahtavat vielä työn touhussa ainakin juhannukseen asti, mutta moni tuttu on lähdössä jo lomamatkallekin.

En oikeastaan ole mikään innokas shoppailija. Lomalla sen sijaan on ihan kiva piipahtaa kaupoissa, se käy vähän kuin itsestään. Silloin on aikaa, kaupat on laitettu sinne, missä muutenkin tulee liikuttua ja minusta varsinkin paikallisia tuotteita ja lomaisia vaatteita, koruja ym. on hauska katsella ihan ajankulukseenkin.

Thaimaan reissulta ei paljoa tuliaisia tuotukaan. Yksi syy on myös se, että ostokset pitää tuoda kotiin asti ja matkalaukuissa ei taaskaan ollut yhtään ylimääräistä tilaa. Siihen pieneen tilaan mahtui muutamia värikkäitä  rantahuiveja ja muitka ohuita kesäliuhottimia, paikallisia söpöjä elefanttikuvioisia pussukoita ja ihania hellemekkoja. Niitä on kiva ostaa tyttären kanssa yhteiseksi, molemmat saavat silloin oikeastaan kaiken tuplana. Ja eipä olisi arvattu, että kesäkuun alussa niitä on voitu Suomessakin käyttää jo useamman kerran.

Kuvat otettiin Thaimaan Kralilta, Ao Nangin rantakadun kaupoista. Ihania, pieniä putiikkeja ja hymyileviä, ystävällisiä myyjiä.

 

Ihanaa kesäloman alkua kaikille koulun päättäjille ja lomien aloittajille ja kesäistä viikonloppua meille muille <3