mind: Onni ja kiitollisuus

Arjen pientä luksusta

8.6.2016 Teksti: inspirations

Kukkakimppu

Juuri nyt. Pöydällä taas kävelyltä kerätty kimppu villikukkia. Ne on kaikkein kauneimpia. Ja aina erilaisia. Eikä mitään itsestäänselvyyksiä. On suurta luksusta, että Suomen luonnosta löytyy upeita kodin koristeita – ja varsinkin nyt alkukesästä.

Mukissa teetä ja tuoksuvia mintunlehtiä. Nekin ovat pientä luksusta. On aika ihanaa käydä taittamassa kuistilta muutama yrtin oksa hautumaan iltateehen. Kuistin ikkunasta tuulee sisään ihanan happirikasta ilmaa mereltä saakka (tuulisen sään parhaita puolia) ja linnut visertävät ilta-auringossa. Sohvalla olisi pian tarkoitus katsoa illan Rouva Ministeri-jakso. Oikeastaan mitään en haluaisi olevan toisin juuri nyt. Ihanaa iltaa <3

Teemuki

Kommentit (2)

Kiitos, Maria. Ihana sinä <3 Olipa kommenttisi hyvä osoitus siitä, miten toiselle ihmiselle saa hyvän mielen nopeasti.

Ihana sinä☀️

Kiitos, Maria. Ihana sinä <3 Olipa kommenttisi hyvä osoitus siitä, miten toiselle ihmiselle saa hyvän mielen nopeasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *