Food: Kasvislisukkeet

Hampurilaiset munakoisosta ja mozzarellasta

4.7.2016 Teksti: inspirations

Hampurilaiset munakoisosta ja mozzarellastaMunakoisot Hamppareitahan voi oikeastaan koota mistä tahansa aineista. Melkein sattumalta syntyi tämä herkkuyhdistelmä niistä aineista, joita kotoa sattui pari viikkoa sitten löytymään. Se toimi kuitenkin niin hyvin, että näitä on meillä tehty jo sen jälkeen useampaan kertaan. Yksinkertaista ja ihanaa ♥ Hampurilaiset munakoisosta ja mozzarellasta on myös kiva kevyt ateria, kuten salaatit, mutta kuitenkin lämmin ruoka. Sisällön aineita voi tietystä myös soveltaa oman mielikuvituksen mukaan, mutta ainakin tämä kombo toimii hyvin.

Mozzarella Tomaatti Kasvisruoka valmisIMG_6921 valmisIMG_6924valmisIMG_6940Hampurilaiset munakoisosta ja mozzarellasta

Munakoisot leikataan ohuiksi siivuiksi ja kypsennetään pannulla runsaassa oliiviöljyssä ja maustetaan suolalla  ja pippurilla. Niiden kanssa ladotaan vuorotellen siivuja:

tuoretta vesimelonia

mozzarellaa

tomaattia

basilikaa

oliiviöljyä, pippuria

salaattia

parmesaania hienona raasteena