mind: Oma elämä

Viikonloppufiilis

2.9.2016 Teksti: inspirations

Viikonloppufiilis Powder KuplivaNyt on viikonloppufiilis! Parasta, kun on saanut päivän hommelit hyvin hoidettua, aurinko paistaa ja on sopivasti kivaa ohjelmaa tiedossa. Sopivasti, ei liikaa. Tytär valmistautuu maailmalle lähtöön ja järkkää ystävänsä kanssa huomisia bileitä. Onneksi pääsen mukaan kurkistamaan ainakin vähän, valokuvaajan roolissa. Olen se äiti, joka tunnetusti on ”aina kaikkialla”, vaikka ainoana vanhempana, vanhempainilloissa, tutustumisissa, koulujen avointen ovien päivillä, leirikouluissa ja mieluiten myös biletyksissä. En siksi, että haluaisin olla utelias, vaan siksi että viihdyn niin hyvin lasteni seurassa – ja jälkikasvullani on maailman kivoimpia ystäviä, joiden seurassa on ihanaa olla. Ja siksi, että yksinkertaisesti olen superkiinnostunut heidän maailmastaan. Tottakai.

Viikonloppuna on tiedossa reissuun liittyviä asioiden hoitelemisia ja hektisen viikon jälkeen ulkoilua ja rentoilua. Nyt taidan mennä alakertaan katsomaan, minkälaisia seinälakanoita siellä ollaan biletyksiä varten maalaamassa… ja sitten tarkoitus olisi päästä ulos hengittämään tuulen mereltä puhaltamaa ilmaa ja nauttimaan perjantai-illan auringosta.

Kuvat ovat Prahasta, eivätkä suoranaisesti liity tähän tekstiin mitenkään, mutta fiiliksensä puolesta tähän hetkeen kyllä. Viikonloppufiilikseen. Voihan kotonakin viettää pienen loman viikonloppuna, irtioton arjesta? Rentouttavaa ja hyvin ansaittua syyskuun ensimmäistä viikonloppua kaikille ♥