Inspirations

Hyvä viikonloppuruoka viinillä ja jälkiruoalla

1.10.2016 Teksti: inspirations
  • Hyvä  viikonloppuruoka viinillä ja jälkiruoalla valmisIMG_4425 valmisIMG_4428 valmisIMG_4432 valmisIMG_4444vakmisIMG_4445Hyvä  viikonloppuruoka viinillä ja jälkiruoalla sisältää tietysti makuasioita ja koko käsite on hyvin henkilökohtainen – ja voi pitää sisällään monenlaisen ruokalistan. Kunnia tästä menusta kuuluu hyville ystävillemme, joiden herkuista ja hyvästä seurasta pääsimme taas nauttimaan. Minulle täydellisyys merkitsi tällä aterialla hyvällä ja positiivisella energialla suunniteltua ja valmistettua ruokaa, ihania makuja, terveellisiä ja laadukkaita raaka-aineita ja kaunista kattausta ja lopputulosta. Sellaisen nautiskelu on pieni juhlahetki, ihanan rentouttava yhdessä vietetty ilta. Ainakin näihin oli kiinnitetty erityistä huomiota:
  • pihvien täydellisen kypsyys, jonka isäntä varmisti sujauttamalla jokaiseen pihviin oman lämpömittarin
  • ateriaan hyvin sopiva, pehmeä punaviini
  • värikkäitä, tuoreita ja sopivasti kypsennettyjä kasvislisukkeita
  • kauniista astiasta tarjottava terveellinen jälkiruoka
  • kynttilät, kaunis kattaus ja rento tunnelma

Yhtään enempää en olisi keksinyt toivoa. Kiitos ♥