Food: Juomat

10 raikasta makuvesi-ideaa ilman haitallisia lisäaineita

3.10.2016 Teksti: inspirations

10 raikasta makuvesi-ideaa ilman haitallisia lisäaineitasitruuna-ja-minttu

Vettä pitäisi juoda paljon. Usein raikasta vettä on kiva maustaa erilaisilla kasviksilla. Kaupan valmiit makuvedet eivät ole mitään varsinaisia terveystuotteita, koska niissä on paljon keinotekoisia aineita. Paljon puhtaamman ja terveellisemmän veden saa maustamalla sen itse. Silloin myös vesikarahveista ja laseista tulee kauniimpia ja vedestä paremman makuista. Alla on 10 makuvesisuosikkiani. Myös niiden erilaiset yhdistelmät toimivat hyvin. Tällä hetkellä ykkössuosikkini on kurkkuvesi. Vedet maustetaan ja laitetaan jääkaappiin kylmettymään ennen nauttimista.

10 hyvää ja terveellistä makuvesi-ideaa

  1. Kurkku
  2. Vesimeloni
  3. Sitruuna
  4. Appelsiini
  5. Lime
  6. Ananas
  7. Timjami
  8. Minttu
  9. Sitruunamelissa
  10. Jäiset mansikat