Inspirations

Ihon ja hiusten hoito syksyllä + arvonta

12.10.2016 Teksti: inspirations

Ihon ja hiusten hoito syksyllä + arvonta

Huom. Uudemmassa postauksessa 5 luonnollista tapaa päästä eroon päänsärystä on vastaava lisäravinnepaketti arvonnassa 22.12.2016 saakka. Myönnetään, että panostan usein ihon ja hiusten ravitsemiseen ulkoapäin. Hellin molempia mahdollisimman luonnollisilla öljyillä. Pesen hiukset pari kertaa viikossa niin, että ennen pesua levitän niihin kookos- ja argonöljyn ainakin puoleksi tunniksi, ja joskus koko illaksi. Uskon hiusten hyvinvointiin mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin. Vältän turhia kemikaaleja hiuksissa ja niiden  kuumakäsittelyjä – rehellisesti sanottuna, en edes muista, missä föönini on. Sisäinen surffirantahippini viihtyy muutenkin enemmän luonnollisessa hius-lookissa.

Luomukookosöljyä hieron kasvoihinkin useita kertoja viikossa. Nautin luonnollisista ja laadukkaista ihonhoitotuotteista. Ihoni (samoin kuin kaikki muukin minussa) janoaa kosteutta, sisältä ja ulkoa. Juon tolkuttomasti vettä joka päivä. Jos jostain syystä unohdan, tuntuu iho ja koko olemus jotenkin nuhjaantuneelta. Tämän vuoden ihastukseni on kosteuttavat aromaattiset kasvosprayt, joita suihkauttelen monta kertaa päivässä, myös meikin päälle. Lempituoksuni ovat ruusu ja sitruunaruoho ja suihkautus toimii yhtä hyvin mielen piristäjänä kuin ihon kosteuttajanakin.  Janoan myös happea. Jos päivässä ei ole ihan liikaa muuta tohinaa, liikun kunnolla ulkona joka ilta.

Nyt syksyllä valon vähentyessä, ilmojen kylmetessä ja sisäilman kuivuessa voimakkaammassa lämmityksessä, otan taas vähän järeämmät hoitorutiinit käyttööni. Tähän aikaan aloitan yleensäkin normaalien C-, D- ja kalaöljykapselini lisäksi tai sijasta lataamaan omaan värikoodattuun vitamiinikippooni muutakin ravintolisää. Sain muutama viikko sitten kokeiluuni Tohtori Tolosen Collagenin.  Se on nimenomaan tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin ja kauneuteen. Kollageeni on elimistössä yleisimmin esiintyvä proteiini, josta myös iho saa lujuutta. Tämä tuote sisältää kalakollageenia, jonka on todettu imeytyvän erittäin hyvin ja  vaikuttavan erityisesti ihon kauneuteen. Sinkki edistää kynsien hyvinvointia, sinkki ja biotiini yhdessä myös ihon ja hiusten. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.   

lehti

Huomaan taas, että kun alan syömään ravintolisää, kiinnitän entistä enemmän huomiota muihinkin terveellisiin elämäntapoihin. Aloitan yleensäkin aamut joogalla ja koska tiedän, miten ihoni kiittää ulkoliikunnasta ja mieleni luonnonvalosta, vetäisen lämpimät ja joustavat vetimet päälle heti herättyäni, juon lasin vettä, nostan joogapatjan ulos ja aloitan puolituntisen joogasarjani kuistilla vaahteroiden suojassa.

Myönnän, että ulos meneminen heti herättyä ei aina ole se kaikkein kutsuvin vaihtoehto, mutta jo muutaman aurinkotervehdyksen tehtyäni muistan, miksi teen niin. Puolen tunnin joogan ja muutaman minuutin meditoinnin jälkeen olen täysin valmis uuteen päivään. Ihokin on raikas ja heleä meikattavaksi. Ulkoilu löytyy varmaan jokaisen hyvinvointikirjoitukseni kärkipäästä, myös postauksesta 10 keinoa, joilla selviän syksystä selväjärkisenä. (Siellä on myös tietoa hyvinvointitestistä).

smoothie

Seuraavaksi jatkan aamurutiineitani kylppärissä. Onnekseni mies on innostunut tekemään meillä aamiais-smoothiet yleensä silloin kun joogaan. Sisään tullessani saan valmiiksi pitkän lasin smoothieta pakastemustikoista, tuoreista hedelmistä (omenoita riittää edelleen pihapuissa), superfoodjauheista ja luonnonjogurtista. Luonnonjogurtti, marjat ja hedelmät ovat osa joka-aamuista ihoni ravitsemishoitoa sisältäpäin. Nyt niiden kanssa nautin myös ravintolisäkapselit. Uskon vahvasti mielen voimaan hyvinvoinnin ja kauneuden ylläpitäjänä. Siksi nautiskelen smoothieni ja kapselini rauhassa ja hymyssä suin samalla kun hieron kasvovoiteen, meikkaan ja valmistaudun uuteen päivään. Mietin päivän hyviä asioita, tavoitteita ja toiveita.

Kylppäristä poistuessani suurin osa päivän hoitorutiineista on tehty ja hyvä niin, koska työpäivän jälkeisen ajan yritän pyhittää rentoutumiselle. Se ei tietenkään aina onnistu, mutta melkein aina lopetan päivän kunnon lenkkiin ulkona. Sen jälkeen parasta on valkoisten lakanoiden väliin pujahtaminen hyvän kirjan kanssa. Yritän muistaa kiittää mielessäni päivän hyvistä asioista, tapahtumista ja ihmisistä ennen nukahtamista. Viimeisin, eikä yhtään vähäpätöisin ihon ja hiusten vahvistaja onkin stressittömyys ja hyvä ja riittävä uni. Kunnon uni on alue, jonka eteen joudun ehkä tekemään eniten työtä, mutta tänä syksynä sekin on sujunut tavallista paremmin.

hiukset

Tohtori Tolosen Collagenin lupaus on houkutteleva. Nyt tämän syksyn sitä syötyäni voin todeta, että ainakin se on saanut minut pitämään aikaisempia syksyjä paremmin huolta omista hoitorutiineistani. Samalla myös tarkkailen ihoani ja hiuksiani hieman tavallista enemmän. Voin todeta olevani todella tyytyväinen molempien kuntoon. Hiukset eivät tunnu kuivilta ja sähköisiltä niin kuin viime vuonna, vaan pehmeiltä ja kuohkeilta ja iho tuntuu kimmoisalta ja näyttää peilistä heleämmältä kuin yleensä syksyisin. Voisin melkein uskaltaa uskoa hiusten kasvuun liittyviin positiivisiin kommentteihinkin, joita olen kuullut jo muutamalta ystävältä, jotka tietävät minut intohimoiseksi hiusten kasvattajaksi.

Jotain, minkä huomaan kaikkein selkeimmin tänä syksynä, on energisyyden, keskittymiskyvyn ja jaksamisen lisääntyminen. Tartun mielelläni ja kunnon draivilla uusiin työhaasteisiin, joita on sadellut kiitettävästi. Innostun uusista asioista ja ihmisistä ihan eri tavalla kuin yleensä syksyisin, jolloin olisin mieluummin valmistautunut talviunille viltin alle. Hyvä niin, kauneushan lähtee sisältä, kaikessa mielessä. Tästä on hyvä jatkaa kohti pimeämpää kautta.

kyykyssa

Haluan toivottaa myös sinulle kaunista ja energistä syksyä ja arvon lukijoiden kesken Tri  Tolosen tuotepaketin, joka sisältää:

Tri Tolonen

♥ E-EPA 500 mg/60 kaps

Berberin + Kromi 60 tabl

Monivitamiini 90 tabl

D-vitamiini 50 g/60 kaps

Tyrniomega 90 kaps

Tuotepaketin arvo on 80 euroa. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttikenttään yhteystietosi (jotka eivät näy julkisesti) 27.10. mennessä.

*Yhteistyössä Tohtori Tolonen

Kommentit (262)

Si, si, hyvä paketti! Mukana, by love…

Mukana!

Tähän vuodenaikaan vitamiinit olisivat kyllä tarpeen!

Miia Eino

Olen myös käyttänyt erilaisia öljyjä hiusten ja kauneuden hoidossa ja viimeisin innostukseni on risiiniöljy! Hieron öljyä päänahkaan ja annan vaikuttaa yleensä noin tunnin verran ennen pesua. Usein sekoitan joukkoon kookosöljyä, jotta öljystä tulee helpommin levitettävää. Iltaisin sipaisen öljyä ripsiin ja olen huomannut, että ripset kasvavat paljon vahvempina kuin aiemmin 🙂 Risiiniöljyä ei kannata nauttia sisäisesti, mutta olen myös miettinyt, että pitäisi panostaa enemmän myös sisäiseen kauneuteen ja hyvinvointiin 🙂 Olis mainio päästä tankkaamaan syksyksi erilaisia vitamiineja eli mukana arvonnassa 🙂

Kiitos muistutuksestasi! Taidan itsekin ottaa risiiniöljyn käyttöön ripsiin ja päänahkaan talveksi.

Mukana arvonnassa ! Olisipa ihana voittaa tuo paketti.Tarpeen tulisi;-)

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa! 🙂

Moi, mukaan arvontaan! Kaunista syksyä!

Mukana tarpeellisen tuotepaketin arvonnassa.

🙂

Jee, ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

osallistun arvontaan

Osallistun arvontaan 🙂

Tätä on kaivattu! Vankkaa tietoa ihon hoidosta kun ilmat kylmenevät ja aurinko pakenee…

Kiitos, kiva että kiinostuit. Onnea arvontaan!

Oi ihana arvonta. Mukaan ilman muuta.

Mukana 🙂

Kiitos vinkeistä ☺

Kiinnostava paketti, mukana arvonnassa.

olisipa aika kokonaisvaltainen tehopaketti kaamosta vastaan.

Siitä löytyy kyllä kaikki tarpeellinen 🙂

Hyödyllisiä.

Osallistun arvontaan.

Sari Närhi

Peukut pystyssä toivotaan että onnetar suosisi! 🙂

Mukavaa syksyä!

Kiitos, samoin sinulle!

Voi, olisipa kiva saada kokeilla tuotteita. Varsinkin tuo tyrniomega kiinnostaa, kun limakalvot ovat todella kuivat. Itsekin lisään ravinteiden käyttöä syksyisin. Kuulostaa ihanalta siun aamurutiinit,voi kun itsekin olisi noin reipas 🙂

Voi kiitos! Tuo tyrniomega olisi varmasti hyvä talvikauteen, uusi tuote minullekin. Energiaa syksyysi!

Mukana ollaan! 🙂 🙂

Mukana arvonnassa!

osallistun arvontaan

Mukana!

Osallistun ehdottomasti <3

ompa monipuolinen vitamiinipaukku

Maarit Västilä

Mukana ihanassa arvonnassa!

Aivan ihana palkinto, sopisi täydentämään terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtivan monipuolista ruokavaliota!

Hyvä kirjoitus

Kiitos 🙂

Osallistun, kaikki keinot nyt käyttöön että tämä väsynyt olo loppuisi. Kiva palkinto ja kiitokset hyvästä blogistasi.

Kiitos! Energistä oloa ja tsemppiä syksyysi – ja onnea arvontaan!

Hyviä tuotteita kaikki.

Tuntuu sille että on kokeilemisen arvoinen atopiikolle tuo Tolosen Collagen.

Aivan mahtava arvonta, mukaan! Todella hyviä tuotteita!

🙂

Hienoa

HYVIÄ AINEITA JOKAPÄIVÄLLE TARVITAAN, VARSINKI SYÖN BERBERINIÄ JOKA PÄIVÄ TEHON HUOMAA NOPESATI!

Hyviä tuotteita, tosi kannustava kirjoitus 🙂

Kiitos, kiva että pidit! Tuotepaketti on tosiaan hyvä ja monipuolinen. Onnea arvontaan!

mukana

Olen kiinnostunut tuotteista ja hyvinvoinnista ja kun huomaa eron mitä ihossa tapahtuu tai kehossa tulee energinen ja hyvä olo.

Niin se tosiaan on, hyvät muutokset lisäävät kummasto energiaa ja hyvää mieltä 🙂

Anne Helin

Kiitos hyvästä jutusta!

Kiitos, kiva että tykkäsit. Onnea arvontaan!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa 🙂

Kiitos, osallistun arvontaan! Onpa ihanannäköistä pirtelöä kauniissa lasissa…

Osallistun arvontaan, jos siitä noin ihanan näköiseksi tulee 🙂

Mahtava paketti!

Aurinkoista syksyä! =)

mukana arvonnassa

Juu kyllä olisi ihanaa saada tuollainen lisäenergiapaketti

Sirkka Lyytikäinen

Juuri nyt tuollaiset tuotteet olisi tarpeen, kyl kelpais 🙂

Hieno yhdistelmä

Nyt olisi tarpeen kunnon kuurit jotta tämä syksyinen alavireisyys ja niiskutus saatais pois.

Kiva, että tulit käymään. Onnea arvontaan ja paljon tsemppiä ja energiaa syksyysi!

Tulisi tarpeeseen lisäpotkut 🙂

Kiva, hyvä ajoitus sitten 🙂

Kiitokset kivasta, positiivisesta blogista! Mielelläni osallistun arvontaan.

Kiitos kauniista sanoistasi, kiva että viihdyt myös täällä. Onnea arvontaan!

Kiitos virkistävästä ja ideoita antavasta jutusta! Minulle pimeä vuodenaika on aina ollut vähän hankala, luulen, että kokeilen joitain sinun esittämistäsi jutuista.

T. Titta

Talvi tuo tosiaan tullessaan elementtejä, jolloin minunkin pitää tsempata näissä hyvinvoinnin jutuissa. Kyllä se aina kannattaa. Kiva, jos löysit myös kiinnostavia ideoita.

Olipas siinä kerrakseen vinkkiä ja kannustavaa sellaista itse kullekin.

Kiitos 🙂

Heippa! Tri Tolosen tuotteet ovat minusta luotettavia, käytän säännöllisesti EPA:aa. Minulle tulee myös hänen uutiskirjeensä. Tuo uusi kollageenivalmiste kiinnostaa minua kovin, uskon että sisäisesti nautittuna vaikuttaa paremmin kuin voiteet. Minäkin teen smoothieita mutta olen sen verran laiska, että ostan Voimaruoka 360 Vanilja, jota sekoitan mantelimaitoon ja lisään pakasteesta marjoja sekaan, hyvää on. Liikunta on mitä parasta keholle ja mielelle. Lisäksi olen aloittanut kotona tehtävän joogan, en tosin pysty enää tekemään läheskään kaikkia liikkeitä, kun on kroonisia kipuja ja voimiakaan ei niin kovin paljon, mutta ihanaa se on. Poltan myös paljon tuoksukynttilöitä. Ihanaa syksyä vaikka päivät lyhenevätkin. Yritetään aina etsiä jotain hyvää jokaisesta päivästä. Nytkin katselen tätä kirjoittaessani oravien touhua pihalla sekä tinttien puuhia, odottavat jo talviruokintaa, mutta saavat vielä odottaa vähän aikaa 🙂

Kiitos ihanan positiivisesta vastauksestasi! On tosiaankin niin monia asioita, joilla voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja elämänlaatuumme. Ja on suuri viisaus mustaa, että jokaisesta päivästä on hyvä etsiä jotain hyvää, silloin sitä yleensä löytyykin. Eläimet ovat ihania, kaunista syksyä sinulle!

juon vettä paljon, pesen hiukset miedolla pesuaineella, mukana hyvä hoitoaine. terveet elämäntavat, vitamiinit, hiusnaamiot säännöllisesti- vältän föönaamista jaen käytä hoitoaineen lisäksi usein muotoilutuotteita tai srprayta jne

Kuulostaa todella tasapainoiselta ja hyvältä tavalta huolehtia omasta hyvinvoinnista. Onnea arvontaan!

Noora Julla

mukana

Ihana postaus!

Kiitos, kiva että tulit lukemaan 🙂

Jooga on todella energisoivaa ja itselläni auttoi pääsemään vähitellen eroon tunnesyömisestä.

Joogasta on minustakin apua moneen asiaan – varmasti myös juuri tunnesyömiseen. Se saa mielen niin hyvin tasaantumaan ja olon tyytyväiseksi.

Tarpeellisia tuotteita!

kirsti helminen

Luonto lepää talvella, ihmistenkin pitäisi himmata ja rauhoittua edes vähäsen. Kaikkea on liikaa, oman tilan ja ajan saaminen, näyttää olevan arpapeliä monien elämissä.

Hyvin sanottu! Olisi todella viisasta järjestää elämä talvella hitaammaksi monellakin tapaa. Valitettavasti niin usein tuntuu, että se meneekin juuri päinvastoin.

Tuolle paketille olisi käyttöä.
Ei tule aina syötyä niin terveellisesti, kuin pitäisi…

Ulla Ylitalo

Olisi mahtavaa voittaa tämä energinen paketti.

Monipuolinen ravinto unohtuu usein arjen kiireessä. Ikääntyessä tarvitaan kuitenkin enemmän itsestä huolehtimista. Niinpä on hyvä, että vitamiinit ja hivenaineet voi myös tarvittaessa saada pikaisesti purkista.

Ihan samaa mieltä! Iän karttuessa pitää kiinnittää enemmän huomiota hyvinvointiin ja ravintolisät ovat siinä hyvänä apuna.

Kiitos kirjoituksestasi. Tuota Collagenia pitää itsekkin testata.

Olisimpa onnellinen, jos saisin paketin.
Mukava kirjoitusta oli lukes.

Kiitos, kiva että pidit. Onnea arvontaan!

Olisi mukava saada kokeilla näitä tuotteita

Hyvältä vaikuttaa olis kiva päästä kokeileen tuotteite e-epa on tuttu tuote

Hyvännäköinen paketti, eli laitetaanpas arpa vetämään!

Paketti on tosiaan laadukas ja monipuolinen. Onnea arvontaan!

Mukana arvonnassa

Olisipa hyvä satsi talveksi vitamiineja ja hivenaineita. On totta, että näin syksyisin tarvitsee lisäboostia ravinnosta ja vitamiineista.

Niin, todellakin – juuri tähän aikaan sen alkaa huomata. Onnea arvontaan!

Luonnonmukaisuus on valttia.

Niin todellakin!

Vaikuttaa mielenkiintoisilta tuotteilta, D-vitamiini ja berberin ovatkin jo tuttuja. Ja susta kyllä näkee, että olet panostanut omaan hyvinvointiisi 🙂 Pitäisi itsekin alkaa petraamaan siinä asiassa..

Kiitos kivasta kommentistasi ja pirteää syksyä sinullekin 🙂

B-vitamiinin tablettien syönti auttaa väsymykseen.Olen kokeillut.

Hyvä muistutus, kiitos! Niinhän se on, itsekin yleensä lisään B-vitamiinin talvikauteen.

Osallistun kilpailuun

Kiinnostavia ajatuksia. Ajankohtaista.

Kiitos, kiva että tulit lukemaan ja pidit 🙂

moikka

Anna-Lena Åhlberg

Kiitos hyvästä blogista!

Kiitos, kiva kun tulit lukemaan : )

Miia Pirhonen

Mukana, ihana palkinto olisi! <3

kiva artikkeli

Kiitos : )

Voi mikä ihana setti! 🙂

Sirpa Itkonen

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Arvonta

Haluna voittaa

Inspiroi minuakin; sain innostuksen kokeilla ainakin yhtä tuotetta näistä. Kookosöljyä löytyykin kaapistani, vielä tuon vinkin hiuksiin sivelystä ennen pesua ajattelin testata. Vaikka tiesinkin hyvistä vaikutuksista muutenkin kuin sisäisesti, olin unohtanut tuon. Energistä syksyä muillekin!

Kiva, että sait myös inspiratiota. Kookosöljy hiushoidossa on tosi hyvä tuote.

Elisa Ilmola

Mukana kivassa arvonnassa!

Arvontaan mukaan!

Arvontaan osallistuminen

Yhteystietoni: Anitta Ruoskanen

Bernerin Luotan siihen

mukana haluasin kokeilla gollagetiia mikä hyäksi iholle ja hiuksille

Tarpeeseen tulisi!

D-vitamiini paras

Mukana! D-vitamiinia ja öljyjä lisään aina syksyisin 🙂

mukana tietenkin

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa ?

Mukaan arvontaan!

Mukana arvonnassa!

Tarvetta olisi ravinteille. Mukana arvonnassa.

Vitamiineista virkeyttä & voimia vanhuuteen !!!

Olen ehdottomasti mukana, ihana paketti!

Mukana arvonnassa, olisikohan apua ruusufinniin ?

mukana arvonnassa 🙂

Hieno paketti hiuksiani ajatellen. Mukana.

Osallistun <3

Uskon vitamiinien voimaan ja kollageeni on naisen vanhenevan ihon pelastus !

Mukana ?

Kyllä tulisi tarpeeseen tuo paketti

T Tolosen tuotteet ovat kuulemma erittäin hyviä. Ehkä niistä olisi apu minullekin? Kokeilisin mielelläni.

Mukana!

Mukana huikeessa arvonnassa 🙂 🙂 !!

Mukana

hyvät vitamiinit

Ihana palkinto. Mukana arvonnassa!

Mukana

Hyvää syksyä!

Osallistun tuotepaketin arvontaan.

Mukana arvonnassa

Mukana!

Energistä syksyä!
Mukana ollaan.

Niin mukaansa tempaava kirjoitus, tuollaista hyvää oloa minäkin kaipaan.

Kiitos, kiva että tykkäsit 🙂 Onnea arvontaan!

Mukava kirjoitus 🙂

Kyllä tulis tarpeeseen!!!!!!

Tohtori Tolosen huipputuotteet ovat tarpeellisia ja välttämättömiä Suomen jokaiselle naiselle.

Osallistun!

Mukana myös! Tuota Tri Tolosen Collagenia täytyy kokeilla:)

Mukana! vitamiineja aina tarvitaan!

Ehdottomasti mukana, ovat aivan superhyviä. Kiitos !

Mukana. Juuri noita tarvitsisin

Hei,
Mukavia ja aina tarpeellisia vinkkejä syksyyn!

Tulisivat tarpeeseen

Osallistun!

Ihanan voimaannuttavat kuvat tähän harmaaseen syksyyn, ja tietysti olen arvonnassa mukana!

Kiitos, kiva kuulla 🙂

Mukana. Talven tullen paketti tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

Kivat olisi saada?

Mukana! ❤ Vitamiineja syön, ja uusia ravintolisiä ei ole koskaan pahitteeksi kokeilla. 😉

Kuulostaa ihanalta! Mukana arvonnassa 🙂

Tämä tulisi todella tarpeeseen 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukaan arvontaan, tarpeellinen paketti hyvinvoinnille.

mukana ollaan arvonnassa

mukana,,

Mukaan arvontaan!

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa! 🙂

kiva paketti

Paketti kuin aurinko!!!

Mukana arvonnassa! 🙂

Nyt Tyrnikapseleita, Berberin ja monivitamiini käytössä. Kyllä lisäravinteet ovat tarpeen tällä mummolla kesät, talvet.

Siinäpä olisi hyvä tuotepaketti

Kyllä aikuinen nainen tarvitsee lisäpotkua vitamiineista.

ARVONTA

Lupaavan oloinen paketti!

minulle,kiitos!

Mukana arvonnassa.

Kiva kokonaisvaltainen katsaus syksyn hyvinvointiin. Tolosen paketti tuo varmasti sisäistä aurinkoa syksyn pimeyteen ja koleuteen. Lisää hyvää oloa voi tankata kaikesta kauniista ja monista pienistä arjen iloista.

Ihan samaa mieltä, pirteää syksyä sinulle!

Mukana <3
Oi, kuinka nuo lisäravinteet ilhaduttaisivat! 🙂

Mukana arvonnassa!:)

Mukana ☺ ?

Mukana arvonnassa. 🙂

Olis erittäin tarpeen kyseinen tuotepaketti ja kuullosti erittäin tehokkaalta??

Hyvinvointi on meille kaikille tärkeää.
Osallistun arvontaan.

Olisipa hienoa saada tuhti paketti
näitä tuotteita. Minua kiinnostaa
hyvinvointi ja ravinto.
Kiitos raikkasta kirjoituksestasi!

Syksyyn jaksua… kiva arvonta..
Syksyäää 😉

Mukana kilpailussa!

Varmaan hyvä tuotepaketti.

Osallistun arvontaan!

Mukana. Olisi hyvä paketti ikääntyville.

Kokeilen onneani! Lisäpotku syysväsymykseen olisi todella paikallaan!☀️

Kokeilen onneani!☀️

Mukana arvonnassa, samalla haluan toivottaa sinulle värikästä ja inspiroivaa syksyä blogisi parissa.

Innostava juttu ja Wau mikä paketti palkintona! ?

Kiitos 🙂

Osallistun arvontaan.

Olisipas hyödyllinen tuotepaketti väsyneelle ihmiselle. 🙂

Osallistun arvontaan! Tulisivat tarpeeseen. 🙂

Mukaan arvontaan!

Luotettavia ja tehokkaita tuotteita.

Jag är med!?

Mukana!

Syysiho kaipaa hoivaa.

mukana myös!

Ihanaa, mukana arvonnassa ja mukavaa syksyä!

Tämä tulisi todella tarpeeseen

Osallistun arvontaan!

ASIAA!!!

Ihomme ansaitsee Kaiken taman

Uusi kollagen-valmiste kiinnostaa! Tottakai osallistun arvontaan.

Mukana 🙂

Todella tarpeellinen setti nyt syksyyn 😉

Tämän arvonnan meinaan voittaa ? Tämä syksy on ollut jotenkin alavireinen, vaikka yleensä olen syysihminen. Näillä varmasti saisi uutta puhtia pimeän selättämiseen!

Osallistun!

<3

Ihan huippu paketti!

Olisipa loistava ja hyödyllinen paketti!

Vinkki Unohtakaa liika pesu. Kylmä vesi aamuisin kasvoille ja perusrasva. Oma ihoni kiittää.

Haluan ehdottomasti kokeilla!

Mukana! Mahtava paketti!

Oi, ihana arvonta! Mukana <3

Tämä loistava tuotepaketti voisi olla pelastus talviunille vaipuvalle karhulle 😉

Kiitos hyvistä vinkeistä. Hieno tuotepaketti, toivottavasti onnetar on suosiollinen.

mukana

Hieno paketti

Vaikuttaako kollageeni esim. verisuoniin kuinka, tai onko mitään sivuvaikutuksia tutkittu ? Söisin vaikken tietäisi, mutta kysyn silti.

Mukana. Kiva arvonta!

mukana arvonassa

Mukana!

mukana 🙂

OLisi mukava testailla näitäkin tuotteita.

Mukana!

Mukana!

Käytän itsekin välillä erilaisia ravintolisiä, mutta juuri nyt tuo paketti tulisi kyllä tarpeeseen.

Osallistun arvontaan! Käytän yleensä Piimax ja Möller kapseleita. Olisi kiva kokeilla jotain muutakin. Kuiva iho ja hauraat hiukset 🙁

Oikea mahti-paketti syksyn ja talven varalle!

Si, si, hyvä paketti! Mukana, by love…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *