arvonnat ja yhteistyö

Arvonnassa I Love Me -messulippuja ja kasseja

15.10.2016 Teksti: inspirations

Arvonnassa I Love Me -messulippuja ja kassejalaiturin-tolppa aitta veneessa lehdet love-yourselfSaaristomoikat vielä lauantai-iltaan! Love yourself and the rest will follow!! Ensi viikolla, 21.-23.10.2016 pidetään taas Helsingin Messukeskuksessa I Love Me -Lifestyle- ja hyvinvointitahtuma. Eilen kerroin muutamista kiinnostavista testiin saamistani tuotteista, jotka ovat tietenkin vain pintaraapaisu koko tapahtumatarjontaan.

Arvon viisi pakettia, joissa kussakin on 2 messulippua + yksi (kuvien) kassi.

Arvonnan säännöt:
Arvontaan voit osallistua lähettämällä  nimesi ja osoitteesi maanantaihin klo 10 mennessä blogini sähköpostiin osoitteeseen: favouriteinspirations@outlook.com. Otsikoi meilisi osoitteella: Messulippuarvonta. 

Vähän poikkeuksellinen osallistumistapa, koska arvonta pyörii samaan aikaan blogin muissakin some-kanavissa ja on voimassa vain maanantaihin klo 10 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja toimitetaan liput ja kassit ennen messuja.

Jos onnetar ei tällä kertaa suosisi sinua, kannattaa olla nopea ja hankkia messuliput alehintaan torstaihin mennessä täältä.

Tuo kassi on muuten tosi kätevän mallinen, parempi kuin ne yleisemmät litteät kangaskassit. Se on kulkenut mukanani koko viikonlopun saaristossa. Harrastan täällä aina eväsretkiä ja kuvauksia, joten mukana kulkee yleensäkin tavaraa tai ruokia.  Nyt mieskin kommentoi, että hyvä, että kerrankin on veneessä kunnon kassi pursuilevien nyyttien ja korien sijasta. Loput kassit tullaan myymään vielä messuilla.

I Love Me -tapahtuman lipuilla pääsee viiteen tapahtumaan: Kauneusmessut, Terveysmessut, Muotimessut, Koru&kello sekä Luonnollisesti. Luvassa on energinen ja innostava tapahtuma, josta löytyy varmasti paljon kiinnostavaa asiaa jokaiselle.