Food: Salaatit

Avokadopapusalaattia, tonnikalatahnaa ja fetaa hyvänolon iltapalaksi

19.10.2016 Teksti: inspirations

Avokadopapusalaattia, tonnikalatahnaa ja fetaa hyvänolon iltapalaksi vihrea-salaatti olohuoneessa img_6369salaattibaariHome sweet home. Kun on koko pitkän päivän juoksennellut hoitamassa asioita, on parasta tulla takaisin kotiin ja tehdä raikas ja värikäs iltapala. Avokadopapusalaattia, tonnikalatahnaa ja fetaa hyvänolon iltapalaksi, olkaapa hyvät! Vihreä salaatti energisoi ja papujen ja fetan proteiinit tappavat nälän tehokkaasti. Tonnikalatahnan öljyt ruokkivat aivoja ja meloni taas on raikas nesteyttäjä. Hyvästä ruoasta tulee hyvä olo ♥

Muuten, jos et ole vielä käynyt osallistumassa arvontaan täällä, kannattaa käydä – palkintona on iso ja monipuolinen paketti Tohtori Tolosen vitamiineja ja lisäravinteita. Hyvää oloa voi syksyllä tuskin tankata yhtään liikaa!!

 

Vihreä salaatti

lehtikaalia

basilikaa

avokadoa

paprikaa

kurkkua

isoja, kypsennettyjä vaaleita papuja

Tonnikalatahna ruissipseille

valutettua tonnikalaa öljyssä

turkkilaista jogurttia

sitruunan mehu

ruissipsejä

suolaa, pippuria

  1. Valuta ensin tonnikala
  2. Käytä sen verran paksua jogurttia, että tahna pysyy sopivan paksuna
  3. Mausta
  4. Nostele ruissupseille

Fetaa ja vesimelonia lohkoina