arvonnat ja yhteistyö

I Love Me -viikonlopun messuvinkit

21.10.2016 Teksti: inspirations

I Love Me -viikonlopun messuvinkit

Pääsin eilen illalla tutustumaan messuille, jotka aukesivat tänään yleisölle, eli seuraa I Love Me -viikonlopun messuvinkit sneak peek-kuvina. Yleensähän messukeskuksen käytävillä ja osastoilla vilisee ihmisiä. Kierrellessäni sen tyhjä ja  avaria leveitä käytäviä,  olo oli aika epätodellinen, vähän kuin siinä vanhassa perheleffassa, jossa joku jäi yöksi tavarataloon, kun ovet menivät lukkoon.

Yksin itselleni en luonnollisestikaan päässyt valtaamaan koko Messukeskusta Pohjoismaiden suurinta terveys-, kauneus- ja hyvinvointitapahtumaa edeltävänä iltana. Osastoilla valmistelut olivat täydessä käynnissä, kun niitä koristeltiin, laatikoita purettiin, hedelmiä kuorittiin ja ilmapalloja täytettiin.

Niin paljon silmänruokaa on siellä tarjolla, että kaiken karsinnankin jälkeen aikamoinen kuvapulautus syntyi tänne blogiin illan sneak peek-retkeni saldosta. Samalla kirjoitan vähän niistä houkutuksista, jotka esityisesti kiinnittivät huomioni valtavasta tarjonnasta. Silti hyvinvointibloggaajalle kiinnostavaa tarjontaa oli niin paljon, että sain eilen illalla vasta raapaistua pintaa kaikesta. Onneksi on koko viikonloppu aikaa käydä imemässä itseensä energiaa tästä syksyn takuuvarmasti piristävimmästä messutapahtumasta.

hedelmakorit

♥ Terveelliset herkuttelut

Kaikki kunnia metrilakuille, mutta yleenä aina messuilla kaipaan raikkaita ja terveellisiä herkkuja, joista saisi hyvää energiaa kiertelyyn. Siksi sanoisinkin, että tämä on ihan parasta I Love Me:ssä!!! Paljon toinen toistaan houkuttelevampia ja kauniimpia hyvänolon keitaita, joissa voi levähtää ja nauttia herkkuja varmasti ihan joka makuun. Tavoittelen omassa syömisessäni (ja täällä blogissakin) sitä, että mahdolisimman paljon siitä, mikä hulahtaa suuhuni, olisi myös mahdollisimman ravinnerikasta – ja sen lisäksi vielä hyvääkin. Nyt se on mahdollista myös messuilla. Hyvästi näännyttävät messupäivät ja tervetuloa ihanat fiilistelyt ja tuoreet energiatankkauspyrähdykset Luonnollisesti -alueen houkutteluissa.

Itse ainakin ajatelin suunnata viikonloppuna messuille ilman suurempia syömisiä ja käydä sopivissa väleissä maistelemassa mahdollisimman monen ständin herkkuja: ehkä aloitan näistä viidakkotunnelmista Jungle Juice Barissa ja pistäydyn sueraavaksi CocoVin Superfood Barissa. Haukkaan varmasti jossain vaiheessa tumma suklaata ja kulautan janoon jääkylmän kookosveden ja myöhemmin rauhoitun teekupposelle.

cocovidark-chocolate

♥ Suunnittele etukäteen

Kiertelyä kannattaa vähän suunnitellakin. Sähköinen opas löytyy täältä. Minusta ehkä kaikkein kätevin tapa saada tietoa itseä kiinnostavista näytteilleasettajista ja tapahtumista, on ladata puhelimeen Messukeskus App. Siellä oleva karttakin on iso apu, että hahmottaa ja löytää kiinnostavimmat jutut kuudeslta alueelta:  Kauneus, Terveys, Muoti, Luonnollisesti, Koru&Kello ja Kosmetologipäivät.

rion

♥ Silmäniloa

Osastoilla on panostettu ilahduttavan paljon esillepanoihin. Pää kääntyilee tiuhaan, kun kauneudenrakastajan silmiä hivelee messuilla kauniit ja inspiroivat materiaalit, asetelmat, pinnat, sävyt ja yksityiskohdat. Ja muistuttaisin tosiaa, että nämä ovat sneak peek-kuvia eilisillalta ennen messujen avaamista – ja keskeneräisiä taideteoksiahan ei pitäisi vielä edes arvostella…

boho villa-mandala naiset

♥ Bloggaajakokemuksia ja yöpymisiä

Messuilta löytyy myös kaksi konttihotellihuonetta. Olen pitkään ihaillut Ivana Helsingin monipuolista suunnitelutyötä mekoista sisustukseen – eli ei tullut yllätyksenä näiden kahden Hotelli Pressan ”mallihuoneiden” kauneus.

vihreaMuutama päivä sitten julkaisin mineraalimeikkivideon, jossa Jane Iredalen maahantuojan Pauliina meikkasi minut. Eilen illalla Pauliina oli todellisessa vauhdissa puvustaessaan Tädit Tubettaa – YouTube-kanavan bloggaajat Maijun ja Tiian, jotka koenukkuivat koko yön tässä vihreässä Satumetsä -huoneessa (=kontissa).

jane-iredale kassien-avaamista

Oi musti mutsi – ja Veera Bianca -bloggaajat tutkivat messutarjontaa Kohokohdan videohaastattelussa ja valimistautuivat nukkumaan Hiljaisuus -aiheisessa huoneessa.

huone

♥ Tarjouksia 

Kuka ei pitäisi messutarjouksista? Niitäkin löytyy taas kivasti. Tarjouksiin voi tutustua netissä täältä ja tietysti osastoilla.

tarjous tarjouksia

♥ Rentoilua

Aaaaahh, näillä messuilla voi myös rentoutua, oikeasti. Nostaa väsyneet jalat ylös, levähtää hetken sohvalla, säkkituolissa tai vaikka muhkealla tyynyllä palmun alla.

Rakastan erilaisia hoitoja ja niihinkin on helppo tutustua messuilla. I Love Me:n kautta pääsin tutustumaan jo ennakkoon kiropraktiikkaan (videopostaus täällä). Se on parantanut jäykkää niskaani niin hyvin, että tulen kertomaan siitä varmasti vielä lisääkin blogissa. ViaVital löytyy messuilta osastolta Terveys: 6r131.

jalat tuoleja sohvattuoli♥ Joogaa

Oma lempilajinikin löytyy I Love Me:stä monipuolisesti edustettuna. Paikan päällä voi tosiaan joogatakin!! Kaiken keskelle pystytetyn rauhallisen joogasalin nähtyäni, tuli heti mieleen, että tuollaisia tarvittaisiin lentokentille. Jooga ja monet muut lajit on muutenkin kattavasti edustettuina.

joogaajoogavaatteet

Messuväellä eilisillasta on ollut pitkä matka tähän päivään. Kaikki kantamiset, purkamiset, lastaamiset ja kiinnittelyt ym. on tehty ja pöytä on katettu meille kaikille nautittavaksi. Itse ajattelin käydä fiilistelemässä messuilla huomenna ja sunnuntaina. Toivottavasti nähdään siellä ♥

osatotpinkit-ilmapallotlaatikot*Yhteistyössä  I Love Me ja Kohokohta

Kommentit (2)

Hei, kiva kuulla, että yö sujui hienosti – aika rohkeita olette 🙂 Oli tosi kiva tutustua teihin ja reippaaseen menoonne.

Hei, olipa kiva tutustua ja meillä oli messuilla ihan mahtava yö 🙂

Hei, kiva kuulla, että yö sujui hienosti – aika rohkeita olette 🙂 Oli tosi kiva tutustua teihin ja reippaaseen menoonne.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *