vuodenaika: Syksy

Arvontoja, videoita ja kiitoksia

22.10.2016 Teksti: inspirations

villasukat hamara-aamiainenArvontoja, videoita ja kiitoksia

Vauhdikas viikko lähestyy loppuaan, blogissakin. Lisäravinnepakettiarvonta on vielä käynnissä muutaman päivän. Eli vielä voit käydä kommentoisassa täällä – ja olet mukana Tohtori Tolosen viiden tuotteen paketin arvonnassa. Arvontoja, videoita ja kiitoksia kuuluu tähän viikkoon.

Olen lueskellut kommenttejanne hymyssä suin ja suurella kiitollisuudella!! Pyysin vain jättämään kommenttikenttään yheystiedot, mutta todella moni onkin kirjoittanut lisäksi kaikkea kivaa. Omista kauneudenhoito- ja hyvänolonrutiineistaan, syksystään – ja tosi moni on jättänyt ihania kommentteja siitä hiusten- ja ihonhoitoa koskevasta arvontapostauksesta ja blogista yleensäkin. Iso kiitos ihan jokaisella ♥ Se todellakin lämmittää mieltä. Teen tänne blogiin muutenkin vain sellaista sisältöä, joka tuottaa itselleni hyvää oloa ja mieltä. Siksi tätä on niin kiva tehdäkin. Pääsen yhdistämään täällä kahta suurta innostustani; valokuvausta ja hyvänolon juttuja. Mutta olen todella onnellinen saadessani kasapäin kivoja komentteja ympäri Suomea  – pienen konkreettisen osoituksen siitä, minkälaisia ihmisiä, ajatuksia ja miten positiivista energiaa tänne yhdessä keräämme. Iso kiitos siitä!!

Onneksi sain arvottavakseni useamman paketin I Love Me -messulippuja ja -kasseja, koska nekin olivat todella suosittuja. Ja tapahtumassa onkin paljon kivaa nähtävää ja koettavaa. Itse suuntaan sinne vielä sunnuntaina. Antoisaa messuyhteistyössäni on ollut myös se, että pääsin pitkästä aikaa tekemään myös videoita. Niiden tekeminen vie aina todella paljon aikaa ja siksi postaukset rullaavat yleensä still-kuvina. Itse tykkään kuitenkin paljon videoista ja oli ilo tehdä niitä nyt ammattilaistiimissä.

Mietin juuri, mikä olisi oma suosikkini viikon videoista: kiropraktikkokäynti Via Vitalissa, hatun valinta KN Collectionissa vai mineraalimeikkaus Jane Iredale-meikeillä. Kivaa tässä itselleni oli myös se, että kaikki olivat minullekin aidosti uusia ja kiinnostavia kokemuksia, joista opin itsekin paljon – ja toivottavasti sain niitä uusia asioita välitettyä täällä teillekin.

Ulkona pauhaa aikamoinen syystuuli. Ihana käpertyä hetkeksi kotoisiin aamutunnelmiin. Kuvat ovat tosin viime lauantain aamusta saaresta, mutta samanlaiseen hämärään aamupäivään ollaan nytkin kietouduttu. Tässä on oma mystisen ihana tunnelmansa, kun aamut muistuttavat iltoja. Kiitolisuuden pidän tänään mielessä. Se on pehmeä ja positiivinen tunnetila, joka saa hymyn huulille.

Nautitaan syksyisestä lauantaista ♥