Inspirations

Hyvinvointipaketin voittaja + uusia paketteja ja kylpylälahjakortti jaossa!!

2.11.2016 Teksti: inspirations

Hyvinvointipaketin voittaja + uusia paketteja ja kylpylälahjakortti jaossa!!Ikkunat helisivät siihen malliin koko viime yön meidän makkarissa, että oikeasti pelotti, että myrsky paiskaa ne kohta sisään. Aamulla toimistolle ajaessa liikenteessä riitti ihan tarpeeksi ”Oispitänyvaihtaatalvirenkaat” – kuskeja ja muutenkin marraskuun alun keli saa taas kerran ihmettelemään, miksi kukaan koskaan asettui Suomeen asumaan alunperinkään?!? Oli sitten pakko kuvittaa tämä postaus vähän piristävämmällä maisemalla…

Mutta hei, sisäinen positiivisuussissini tajusi, että siksi juuri tänään saan superkiksit siitä, että voin julkaista viime viikon Ihon ja hiusten hyvinvointi syksyllä – postauksen hyvinvointipaketin arvonnan voittajan. Joskus poden melkein huonoa omaatuntoa siitä, että tähän duuniin kuuluu aika olennaisena osana testailla erilaisia kivoja tuotteita ja varsinkin hyvinvointibloggaajan tuotteet ovat (omasta mielestäni) tosi kiehtovia ja inspiroivia. Juuri niitä, joista tulee hyvä olo – ehkä tärkeintä kaikessa. Siksi tuntuu todella kivalta, kun pääseen jakamaan sellaisia tuotteita blogin kautta muillekin. Tämä tuotepaketti on laadukas ja monipuolinen ja sisältää monia itsekin tosi hyväksi toteamiani lisäravinteita: Tohtori Tolosen 80 euron arvoinen tuotepaketti lähtee Tiinalle kommentilla ”Ihanan voimaannuttavat kuvat tähän harmaaseen syksyyn, ja tietysti olen arvonnassa mukana!”  Onnittelut!!

Ja vielä kerran kiitokset kauniista sanoistanne siellä kommenttiboksissa. Olette ihania <3 Voi kun olisi voinut lähettää paketin ihan jokaisella.

Onneksi uuttakin arvontaa saadaan marraskuuta piristämään heti perään. Kokosin oman syksyn selvitymispakettini postaukseen: 10 keinoa, joilla selviän syksystä selväjärkisenä. Siitä linkkaamalla pääsee tekemään oman hyvinvointitestin ja osallistumaan 500 euron kylpylälahjakortin (kyllä, kiitos – sopisi täydellisesti näihin keleihin, eikös?) ja kolmen uuden hyvinvointipaketin arvontaan.