mind: Oma elämä

Tiedätkö, kuinka paljon huulipunaa syöt elämäsi aikana?

4.11.2016 Teksti: inspirations

Tiedätkö, kuinka paljon huulipunaa syöt elämäsi aikana?Haha, tämä nippelitieto tuli mieleeni, kun mietin alkavaa viikonloppua. Se tikotikot mieleen ja huulipuna kuuluu siihen osastoon.

Ihan oikeasti mietin sitä, miten kiva on kun ei ole menoa ja voi rauhoittua kotiin tänä viikonloppuna kaikkien hulinoiden jälkeen. Lokakuu oli todella kiireinen ja nyt alkaa olla taas vähän vapaita tuntejakin. Voi vetää verkkarit jalkaan, sytyttää tulen takkaan ja loikoilla sohvalla katsomassa yhteisen sarjan miehen kanssa. Onko teilläkin ”parisuhdesarjoja” (sellaisia, joita ei saa katsoa yksin)? En oikeastaan katso juuri ollenkaan tv:tä, mutta yleensä aina on yhteinen sarja meneillään. Nyt niitä on kakisin: Billions (jossa pääosaa näyttelee se Isänmaan puolesta-sarjan päänäyttelijä, joka muuten näyttelee tässä aivan eri tavalla, mikä on kiehtovaa – monet näyttelijät ovat aina samanlaisia) ja Satunnainen selviytyjä. Molemmat seivataan katsotavaksi sopivana ajankohtana. Molemmissa on minusta inspiroivia hahmoja ja hyviä jännitteitä. Ja kun tv:tä katsoo näin harvoin, tulee niistäkin hekistä spessuja. Sohvapöydälle vielä pari palaa tummaa suklaata ja lasi punaviiniä, sitä enempää en kaipaa. Mitä sarjoja teillä katsotaan?

Takaisin asiaan… eli siihen huulipunanippelitietoon. Muistin kirjoittaneeni aiheesta Kohokohdan sivustolle kesällä eli jos haluat tietää, kuinka paljon tutkimusten mukaan me naiset syömme huulipunaa elämämme aikana, niin käy kurkkaamassa täältä. Ja keskiarvoistahan siinäkin on kyse. Oman sukuni naiset ovat pitkäikäsiä ja itse käytän mielelläni neutraaleja nuden huulipunan sävyä, mutta kieltämättä melkein aina ja usein montaakin sävyä kerrallaan eli kuinkahan paljon sitä tosiaan tuleekin popsittua. Siksikin oleellista on tietää, mitä ainesosia huulipuna sisältää. Se on yksi niistä syistä, miksi olen entistä enemmän suosinut luonnonkosmetiikkaa yleensäkin. Siitäkin aiheesta tulossa lähipäivinä lisää tänne blogiin.

P.S. Luitko jo aikaisemman postaukseni 10 selvitymusvinkkiä syksyn harmauteen? Jos et, käy kurkkaamassa. Sieltä pääset myös tekemään oman hyvinvointitestin ja arvontaan, jossa voi voittaa kylpyäviikonlopun ja lisäravinteita. Ja kukapa niitä ei kaipaisi juuri nyt? Omasta aamujen vitamiinipurkistani löytyy tällä hetkelllä: C,D, collagen (iholle ja hiuksille), kalaöljy ja ubikinoni. Ne kulautan alas smoothiella ja (kop, kop) edelleen olen saanut porskuttaa terveenä.

Kommentit (2)

Moikka Taina, juu totta – nekin on hyviä, varsinkin kun pääsee tutustumaan tyyppeihin niiden kautta ihan eri tavalla.

Samat sarjat täälläkin! Ja lisäksi kotimaiset musiikkiohjelmat?

Moikka Taina, juu totta – nekin on hyviä, varsinkin kun pääsee tutustumaan tyyppeihin niiden kautta ihan eri tavalla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *