mind: Stressinhallinta

Ok November, Let´s do this!!!!

7.11.2016 Teksti: inspirations

Ok November, Let´s do this!!!!

Maanantai. Marraskuu. Myrskyjä tulossa. Aina tämä fiilis yllättää  ja juuri silloin kelloja siirretään väärään suuntaan. Tätä varten kirjoitin viime viikolla postauksen 10 keinoa selvitä syksystä selväjärkisenä. Jos et jo vilkaissut sitä, käy kurkkaamassa – sieltä pääset myös tekemään oman hyvinvointitestin ja palkintonakin on kylpyläviikonloppu ja tuotepaketteja.

Tulin kotiin ajoissa päästäkseni lenkille valoisan aikaan, koska iPhonen säätiedotus näytti, että aurinko laskee vasta vähän viiden jälkeen. Haha, ei sitten ollut sitä aurinkoa antamassa valohoitoa. Mutta koska meillä ihmisillä on aina valinta, miten suhtaudumme asioihin, päätin juuri:

♦ Kuvittaa tämän postauksen aurinkoenergialla (visualisointi on muuten yksi tehokkaimpia stressinkarkottajia, samoin pelkotilan poistajia. Kokeile vaikka, laita silmät kiinni, hengitä rauhallisesti ja ajattele itsesi lempipaikkaasi. Aiheesta kirjoitin enemmän postauksessa Visualisoinnin voimalla).

♦ Nauttia valkoisen lumen kimalluksesta ja valaisusta

♦ Hakea nautintoa kaikkialta, käyttää lempivaatteitani, panostaa hyviin ruokiin, pitää kodin siistinä ja kauniina, hemmotella itseäni ja läheisiäni

♦ Huolehtia kunostani ja pitää hyvästä vuorokausirytmistä kiinni

♦ Ulkoilla joka ilta ainakin tunnin, joogata aamuisin aina kun ehdin

♦ Sytyttää sen jälkeen kynttilät ja nauttia kuppi höyryävää teetä tai glogiä

♦ Saunoa, kylpeä, lämmitellä

♦ Lukea kirjaa ja kuunnella musiikkia

♦ Järjestää aikaa läheisille ja tavata ystäviä

Marraskuu alkaa pikkuhiljaa kuulostaa lempikuukaudeltani. Tästä on hyvä jatkaa.