wellbeing: Luonnonkosmetiikka

Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja talvi-iholle

9.11.2016 Teksti: inspirations

Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja talvi-iholle kosmetiikka

Testasin ranskalaisen kosmetiikkasarjan tuotteita juuri ennen talven tuloa. Tai kukapa olisi arvannut, että kunnon talvi tulee näin nopeasti heti syysruskan perään. Lumi tuo muutenkin ihanasti valoa ja oli myös kiva päästä testaamaan tätä kosmetiikkaa oikeissa talviolosuhteissa, koska niitä on kuitenkin taas useampi kuukausi edessä. Pakkasilma on kuivaa ulkona ja lämmitetty sisäilma sisällä. Se saa ihonkin taas uudenlaisten haasteiden eteen. Vaikka oma ihoni ei ole erityisen kuiva tai herkkä, vaatii se talvikuukausina paljon enemmän hoitoa ja kosteutusta kuin kesällä.

Ranskalaiset naiset pyrkivät kauneudenhoidossaan luonnollisuuteen. Siihen, että kun iho ja hiukset ovat hyvässä kunnossa, näyttää aina hyvältä vain kevyelläkin ehostuksella. Pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa muutenkin – ja näistä syistä lähdin kiinnostuksella kokeilemaan näitä saamiani ranskalaisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

Naturado Misellivesi on tuo kirkkaassa pullossa oleva puhdistava ja kosteuttava neste. Siitä pidin erityisesti. Olen muutenki ihastunut kosteuttaviin kasvovesiin tänä syksynä. Misellivesi tuoksuu minusta erityisen hyvälle, raikkaalle ruusulle. Se myös tuntuu tehokkaalta puhdistajalta. Sen luvataan lisäävän elastisuutta ja iho tuntuu ja näyttää hyvältä sen jälkeen. Olen käyttänyt sitä aamuin illoin puhdistuksen yhteydessä kasvovetenä.

Olen oppinut lukemaan kosmetiikan tuoteselosteet ja jo sen perusteella voi päätellä paljon. Naturado Karite perusvoide sisältää sheavoita, kaakaovoita ja risiini- ja auringonkukkaöljyä, mustaherukkalehtiuutetta ja viinirypälesiemenöljyä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollista alkuperää, ilman barabeeneja, synteettisiä hajusteita tai säilöntä- tai värianeita? Eikö kuulostakin ihanalle? Ja voide tuntuukin hoitavalle ja miellyttävälle sekä hennolta tuokultaan että pehmeältä koostumukseltaan.

Tuo isompi tuubi, Naturado Karite suihkugeeli sisältää mm. karitevoita ja aloeveraa. Siinä on myös manteliöljyä ja sille se  hentoisesti tuoksuukin. Moni hiustenhoitotuote sisältää manteliöljyä ja tätä suihkugeeliä voi käyttää myös hiustenpesuun. Se kosteuttaa ihoa miellyttävästi jättämättä ollenkaan saippua kuivattavaa oloa.

Samat tuotteet käyvät koko perheelle. Minusta tuotteiden hintalaatusuhdekin on hyvä, kun suositushinnat näille tuotteille ovat: Naturado Misellivesi 9,90 €, Naturado Karite perusvoide 17,90 €, Naturado Karite suihkugeeli 12, 70 €. Tuotteita myy luonnonkosmetiikan verkkokauppa the Butik

*Tuotteet saatu blogiin testattaviksi.