arvonnat ja yhteistyö

5 luonnollista tapaa päästä eroon päänsärystä + ARVONTA

24.11.2016 Teksti: inspirations

5 luonnollista tapaa päästä eroon päänsärystä + ARVONTA

Päänsärky on tuntunut ujuttautuneen osaksi nykyelämää. Kuka enää ei potisi ainakin ajoittaista hartijoiden ja niskan jäykistymistä, väsymystä, kiirettä, stressiä tai migreeniä? Itse olen koko aikuisikäni saanut osani noista jokaisesta. Syyt lienevät aika selkeitä: Suurimman osan olemassaoloaan ihmisrotu on liikkunut pääosan elämästään. Nyt istumme yksipuolisessa työasennossa suurimman osan valveillaoloaikaamme.

evolution-of-technologyKuva: slideshare.net

Alunperin stressikin on ollut ihmiselle vain hyödyllinen reaktio: Se aktivoi taistele tai pakene– järjestelmämme, jolloin mm. hengitystiheys laajenee ja lihakset jännittyvät. Todella kätevää vaikka petoeläimiä pakenevalle. Mutta kun aivomme käsittelee samalla tavalla työpaikan kiireisiä aikatauluja ja vapaa-ajan to do-listoja, jotka pitää saada valmiiksi ennen joulua, joudumme kroonistuvaan jännitystilaan. Silloin uni muuttuu herkäksi, niska jäykäksi ja pää kipeäksi.

Migreeni on jännityspäänsäryn jälkeen toiseksi yleisin toistuva päänsäryn aiheuttaja. Migreenin on todettu periytyvän ja oleva yleisempää naisilla. Minusta samat tekijät ovat syypäitä siihen ja jännityspäänsärkyyn: väsymys, stressi sekä matalalta tuleva valo ja matala verensokeri. Uusin tutkimustieto on jäljittänyt migreenin tekijät verenkierron ongelmiin.

Pahimmat päänsärkyni olen pitänyt aisoissa aika hyvin jo vuosien varrella aamujoogalla. Se venyttää niskan ja yläselän lihakset, tehostaa verenkiertoa ja kuljettaa ravinteita lihaksille. Ja aamujoogalla saa parhaan mahdollisen alun ja onnellisen olotilan päivään muutenkin.

Olen onnekas hyvinvointibloggaaja, sillä tänä syksynä olen blogin kautta päässyt tutustumaan pariin itselleni uuteen keinoon, joiden tiedetään yleisesti auttavan päänsärkyyn. Eikä kyse ole vain kertakokeilusta, vaan olen päässyt tutustumaan niihin pitkään ja sitä kautta saamaan oikeaa ja omakohtaista kokemusta. Ne ovat täydentäneet listaani keinoista, joilla pidän päänsäryt poissa. Ja nyt tuntuu siltä, että lista on omalla kohdallani aika täydellinen. En ole kärsinyt päänsäryistä enää koko syksyyn, vaikka siihen on sisältynyt tyypillisiä ”takuupäänsärkyjaksojani” kuten:

  • Ennätyskiireinen lokakuu täynnä ylipitkiä päiviä. Näitä vain sattuu, vaikka kuinka yrittäisi tasoittaa elämäänsä. Ja tähän asti omalla kohdallani migreeni on ennemmin tai myöhemmin katkaissut ne. Ei nyt.
  • 7 päivän paasto: Olen paastonnut kerran vuodessa jo vuosia ja nyt ensimmäistä kertaa ei missään vaiheessa ollut pienintäkään tietoa pään jomotuksesta.
  • Yleensä olen kärsinyt hormonaalisesta päänsärystä kerran kuussa lähes aina paitsi lomilla. En tänä syksynä.

Kiinnostavampaa kuin syyt ja oireet ovat tietenkin parannuskeinot. Voin vilpittömästi sanoa, että olotilani, unen laatuni ja keskittymiskykyni ovat tällä hetkellä, vuoden pimeimpään aikaan kiitettävän hyvässä kunnossa johtuen juuri pois jääneistä päänsäryistä. Joulu on tulossa kaikkine ihanuuksineen, mutta myös kiireineen. Oikein innolla odotan näitä viimeisiä joulunalusviikkoja kerrankin ilman päänsärkyä!! Siksi mielelläni jaan hyväksi havaitsemani täsmäkeinot sinullekin, 5 luonnollista tapaa päästä eroon päänsärystä ja selvitä joulustressistä:

1. Ulkoile vähintään tunti päivässä

Raikasta ulkoilmaa en voisi koskaan saada liikaa. Ulkoilu virkistää, parantaa kuntoa ja tekee hyvää iholle, hiuksille ja mielelle. Usein säännöllinen iltalenkkini on ollut puoli tuntia. Tämä löytyy varmaan jokaisesta hyvinvointilistastani, viimeksi postauksesta 10 keinoa, joilla selviän syksystä selväjärkisenä. Nyt pimeyden alettua olen tietoisesti ulkoillut tunnin päivässä (tarkistan kellosta!). Kaikki lasketaan: lenkkeily, pihatyöt ja ikkunoiden pesut. Jos en ehdi tehdä yhtä niin pitkää lenkkiä päivässä, teen kaksi.  Pyrin kuitenkin ulkoilemaan koko tunnin putkeen, koska jotain positiivista tapahtuu puolen tunnin jälkeen ja vasta silloin tunnen saavani kunnolla punaiset posket ja raikkaat keuhkot. Love it!

kaislikko

2. Nuku tarpeeksi joka yö

Nukunkin hyvin vain, jos olen ulkoillut kunnolla. Hyvä uni on ollut minulle ajoittainen haaste lasten syntymästä asti. Siihen ovat auttaneet seuraavat kohdat, koska vasta nyt tajuan, että kun niskani ei ole koko ajan jännittynyt, eikä minun tarvitse olla yliherkässä taistele tai pakene-tilassa yölläkin, pystyn nukkumaan hyvin. Tänä syksynä ensimmäistä kertaa vuosiin nukun suurimman osan öistäni putkeen 8-9 h. Luksusta!

3. Oikea hoitomuoto

Olen kertonut täällä blogissa aikaisemminkin (täällä) löytäneeni syksyn aikana kiropraktiikan ja saaneeni siitä uskomattoman paljon hyötyä. En ollut aikaisemmin tutustunut koko hoitomuotoon, josta olen nyt saanut selkeää pysyvää apua kroonistuneeseen niskan alueen jäykistymiseeni.

hymy-2

4. Positiivinen ajattelu

Tätä ei voi aliarvioida! Olen joutunut kokemaan niin läheltä, miten tuhoava tai parantava voi oma mielemme olla, etten koskaan voisi väheksyä positiivisuuden voimavaroja. Minusta jokaisen pitäisi kantaa vastuunsa työpaikkojen ja kotien hyvästä ilmapiiristä. Positiivisuus tarttuu ja päinvastoin. Päänsäryn on todettu aktivoituvan myös muista tarttuvasta stressistä ja kireästä ilmapiiristä. Hymy ei maksa mitään, mutta saa usein ihmeitä aikaan. Sitä olisi kiva kokea kyynärpäitä enemmän siellä jouluruuhkissakin. Omia ajatuksia voi harjoitella valjastamaan vaikka pienillä meditointiharjoituksilla. Hymyile, nauti, rakasta joka päivä!

ubikinon

5. Ubikinon

Viidentenä ja omasta mielestäni ehkä yllättävimpänä nostan esiin itselleni uuden lisäravinteen, varsinaisen täsmähoidon migreeniin. Olen Tohtori Tolosen yhteistyössä päässyt testaamaan ihon ja hiusten kuntoon vaikuttavaa Tohtori Tolosen Collagenia (täällä). Nyt olen käyttänyt jo parin kuukauden ajan Ubikinonia. Se on kaikissa soluissamme esiintyvä, vitamiinin kaltainen yhdiste, jonka tuotanto vähenee kolmestakymmenestä ikävuodesta eteenpäin. Sen tuotantomenetelmä on täysin luonnollinen (ei synteettinen) ja ubikinonia pidetään erityisen tärkeänä migreenistä kärsiville. Eduiksi luvataan myös energian ja jaksamisen lisääntyminen sekä ikääntymisen haitoilta suojaaminen. Annostus on 50-200 mg päivässä, itse olen ottanut yhden 100 mg:n kapselin aamuisin.

Myönnän lähteneeni mukaan todellakin testimielellä. Jos tällainen migreeniin auttava lisäravinne on keksitty, miksi en ole kuullut siitä aikaisemmin. No, nyt olen kuullut ja käyttänyt ja pääsen kertomaan siitä. Koko käyttöaikana: päänsärkyjä nolla. Ja oikeasti, pienenä ihmeenä pidän jo sitä, että edes viikon paastoni aikana ei pienintäkään oiretta päänsärystä. Söin muuten koko tuonkin ajan joka aamu Ubikinonini.

Halusin hieman laajentaa tätä testiäni ja annoin Ubikinon-rasian myös poikamme tyttöystävälle testattavaksi. Hänellä on myös migreeni. Ja niinkuin nykyihmisen elämään kuuluu: Emiliankin päivät ovat pitkiä ja täyttyvät opiskelusta, työstä ja ratsastuksesta. Kyselin hänen kokemuksiaan suunnilleen samanpituisesta testivaiheesta. Emilia kertoi, että aikaisemmin hän on tottunut saamaan päänsäryn siitä, kun lukee tunteja päivittäin. Nyt sitä ei ole tullut kertaakaan, vaikka luku-urakka on ollut valtava. Emilialla on ollut yksi migreenikohtaus, mutta sekin tavallista lievempänä.

ARVONTA

Koska olen niin tyytyväinen syksyn kokemuksiini, on ihan parasta se, että saan olla mukana kierrättämässä hyvää ja pääsen jo toisen kerran arpomaan monipuolisen Tohtori Tolosen 80 euron arvoisen lisäravinnepaketin myös yhdelle teistä lukijoista. Se sisältää: tuotteet

♥ E-EPA 500 mg/60 kaps

♥ Berberin + Kromi 60 tabl

♥ Monivitamiini 90 tabl

♥ D-vitamiini 50 g/60 kaps

♥ Tyrniomega 90 kaps

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttikenttään yhteystietosi (jotka eivät näy julkisesti) 22.12. mennessä.

*Yhteistyössä Tohtori Tolonen

#ravintolisä #päänsärky #ubikinon

Kommentit (444)

Mukana arvonnassa! Mahtava palkinto.

Mukana arvonnassa! Näitä aina tarvitaan!

Mukaan terveelliseen arvontaan!

Mukaan

Mukana ollaan! Tuo ubikinoni kuulosti mielenkiintoiselta, taidanpa lisätä sen ”purkkikokoelmaani” ?

osallistun terveelliseen arvontaan

Hyvä setti vitamiineja ja hyödyllinen postaus 🙂

Wau, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!

Näitä käytämme myös meidän perheessä. Tässä olisi kiva ja hyödyllinen joululahja pojan perheelle.

Mukaan arvontaan!

Mukana, tulisivat tarpeeseen.

Osallistun hyvien vitamiinien arvontaan.

Osallistun terveellisten vitamiinien arvontaan

Ihana arvonta! Joitakin näistä olen käyttänytkin mutta osa on vielä testaamatta. Hienoa, että olet saanut avun päänsärkyysi.
Mukavaa joulun odotusta!

Kiitos! Mukavaa joulun odotusta sinullekin!

Mukana ollaan

Hyvin kattava pakkaus. Mukana.

Jep – mukana !
Pimeään syksyyn tarvitsisi vähän
lisäpotkua, vaikka sitten purkista…
🙂

mukana 🙂

Mukana! Tähän pakettiin olisi huutava pula! Tämä pienen lapsen äiti ottaisi mielellään apua päänsärkyyn. Unta ja ulkoilua tulee riittävästi, mutta jatkuva päänsärky vaivaa silti, ja sekös kiukustuttaa ja vetää olotilan veltoksi ja väsyneeksi.

Ikävä tilanne, kiva kun osallistut. Toivottavasti aspaonni suosii. Voimia sinulle!

Täytyy testata ehdottomasti tuotteita, vaikka ei onni suosisikaan.

Kyllä

Mukana 🙂

Kiitos vinkeistä! Toivottavasti Onnetar on suosiollinen.

Itselläni päänsärky on yleistä, vinkeistäsi voi olla apua siihen, täytyy kokeilla! 🙂 mukana arvonnassa

Mukana ollaan, tarvetta noille olis 🙂

Tohtori on kehitellyt paljon hyviä tuotteita, eli olen innolla mukana arvonnassa

Mukana!

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana <3

Mukana ollaan

Mukana ollaan 🙂

Mukana ollaan 🙂

Mukana ollaan 🙂

Ois hyvä

Hienoja neuvoja.

Wau, kiitos vinkistä! Taidanpa marssia heti tänään luontaistuotekauppaan (arvontavoittoa odotellessa, nimittäin).

Mukana arvonnassa, näille olisi käyttöä.

Mukana arvonnassa! Todella hyödyllinen kirjoitus, itsellä vaivana krooninen migreeni, joten taidan testata myös ubikinonia 🙂

Kiitos, kiva että koit hyödylliseksi. Tsemppiä arontaan!

Osallistun arvontaan.

Mukana ollaan 🙂

mukana, toivottavsti onni suosii

Hyviä vinkkejä marraskaamokseen, mukana ehdottomasti!

Tosi kivoja vinkkejä! Ja hei ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mukana ! Tarvetta olisi.Mukavaa Joulun odotusta kaikille !

Mukana

Kun iskee, on hätä kädessä.

Onpas hieno arvonta.

Tähän haluan mukaan !

Mukana ollaan

taitas olla tarpeen

mukana

Mukana arvonnassa. Yritän ottaa vinkistä vaarin ja vähitellen itsekin lisätä ulkoilua niin että lopulta ulkoilen vähintään sen tunnin päivässä.

Poikani puolesta vain asiaa tutkin.

Mukana ollaan, kyllä tarpeeseen tulisi 🙂

Mukana arvonnassa

Mukana ollaan, Tohtori Tolosen mainoksia onkin katsottu lapsesta asti.

mukana arvonnassa tarpeen ois ja nuo oli hyviä neuvoja kärsin migreenistä 🙁

Mukana.
Mikä tahansa apukeino joka helpottaa päänsärkyä otetaan ilolla vastaan.

Mukana!

tarpeen varmaan

vois kokeilla

Voittoa odotellessa…

Mukana ollaan!

Messissä!

Osallistun 🙂

mukana arvonnassa

Mukana. 🙂

Mukana! 🙂

Mukana 🙂

Mukana 🙂

Olen mukana terveellisessä arvonnassa.

Kaikki mahdollinen testataan 🙂 Hyviä tuotteita. Nyt odotan juuri täällä vastaanotolla päänmagneettikuvaukseen. Toivottavasti ei muutoksia…

Jee, mukana ollaan! 🙂

Haluan osallistua arvontaan!

Hyviä tuotteita tähän aikaan vuodesta eli olen mukana arvonnassa.

Mukana!

mukana

Tarpeeseen tulis

Uupumus on iskenyt. Vitamiinit tänne.

Olkoot onni suosiollinen ja voitan tarpeellisen vitamiinipaketin 🙂

vitamiinit ovat aina tarpeen,mukana

Olis kyllä tosi kiinnostavaa kokeilla, kun päänsäryn kanssa elänyt 35 vuotta ja iho- sekä hiusongelmat turhankin tuttuja.

Mukana ollaan.

mukana 🙂

mukana arvonsssa…

Olisipa mukava voittaa.

Osallistun arvontaan

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa

Olen mukana mielellään

Mukana

Kiinnostusta löytyy eli mukana!

Mukana

pimeään aikaan tarpeellisia

Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, kärsin migreenistä usein!

? Mukana ?

Jo 29 vuotta taistellut migreeniä vastaan, olis ihanaa päästä kokeilemaan jotain uutta ?

Mukana

Mukana täälläkin :).

Osallistun!

Mukana arvonnassa

Monivitamiineja ja D-vitamiinia olenkin jo kokeillut. Mukana.

Mukana arvonnassa!

Kiinnostavia tuotteita, joten mukana arvonnassa 🙂

Erinomaiset tuotteet. Haluan kokeilla. Osallistun arvontaan.

Mukana arvonnassa, hyvät vitamiint paketissa.

Mukana 🙂

osallistun!

Voi miten ihania tuotteita, olen ehdottomasti mukana!

Nyt on hyvä setti, kelpaa. 🙂

Mukana

Kyllä kiinnostaa!!!

Olisipa upea joululahja eli mukana arvonnassa

Mukana.

mukaan arvontaan

MUKANA

JEE

Mukana arvonnassa! 🙂

Osallistun kivaan arvontaan!

Osallistun arvontaan.

Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa 🙂

Mukana

voittoa odottaen

Mukana arvonnassa! Kärsin päänsäryistä ja migreenistä, haittaavat elämää ikävästi. Tuo Ubikinon vaikutus kuulostaa upealta, täytynee kokeilla!

loistavaa

Ari Koistinen
Kirvisenkuja 1 E 58
01450 Vantaa

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa. Onneksi jatkuvat migreenikohtaukset loppuivat, kun jouduin (pääsin) työkyvyttömyyseläkkeelle. Nyt saan nukkua aamulla niin pitkään kuin huvittaa, eikä tarvitse stressata aam- ja iltapäiväruuhkassa.

Mukana

Mukana arvonnassa

Mukanako ?

mukana arvonnassa

Mukana

olis kiva paketti voittaa

Mukana!

Terveydeksi! Mukaan arvontaan.

Tulisipas tarpeeseen.

Mukana arvonnassa. Näitä lisäravinteita kaipaan joka päiväisiin päänsärkyihini.

Mukana

Jos ei koita ei myöskään voita

Mukana

Mukana! 🙂

Mukana ??

Mukana!

Mukana!

Tarpeeseen tulisi.

Mukana! Olisi kiinnostavaa kokeilla joka viikkoiseen päänsärkyyn. :/

Uupuneelle pyhätölleni enemmän kuin tarpeen!

Mukana!

Oi miten upea setti, mukana olen! 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana

mukana arvonnassa

Mukana! Oon viimesen 2kk aikana kärsiny useiden viikkojen päänsäryistä ja ihan kamalaa! 2 pientä lasta + muutto ja uusi työ jännittää ja stressaa. Paljon jumitiloja niska/hartia seudulla mutta jumpalla helpottaa 🙂

Mukana arvonnassa. Hyviä vinkkejä päänsärkyyn, itse kärsin migreenistä.

Mukana!

Mukana ?

Mukana arvonnassa.
Vitamiini ym. lisät tulisivat tarpeeseen koko perheelle.

Mukana

Mukana

Ihana satsi arkeen.

Nyt pidän peukut pystyssä että arpaonni osuisi kohdalle. Eipä ole työttömänä yh:na varaa ostella vitamiineja joita lääkärikin suositteli käyttämään.

Mukana arvonnassa =) !

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa 🙂

Haluan tuon paketin 🙂

Mukana kuin peräpukama.

Loistotuotteet. Ihana joululahja voittajalle.

Kovasti olen kuullut positiivista kyseisistä tuotteista. Ilo olisi päästä itsekin testaamaan:)

Mukana kivassa arvonnassa! Oli muös todella hyödyllinen postaus

Kiitos, kiva kun tykkäsit! Tsemppiä arvontaan ja pirteää syksyä!

Todellakin mukana ja olisi kiva testata. 2 pojan äitinä wi ehdi päänsärystä kärsimään

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa

Ehdottomasti mukana. Nytkin heräsin kesken yöunien eikä unta näy kun päätä jomottaa.

Mukana ❤️?Kiitos hyvistä vinkeistä !

Mukana arvonnassa

Mukana 🙂

Juuri viikonloppu kärsitty migreenistä eli ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Kiitos! Mieheni kärsii kroonisesta komplisoituneesta migreenistä, tässä hyviä luonnollisia vinkkejä kokeiltavaksi myös hänelle kovien lääkehoitojen ohelle / tilalle. 🙂

Mukana arvonnassa myös, kiitos.

Mukana?

Itse olen kärsinyt migreenistä 15 vuotta ja vieläkään ei parasta hoitomuotoa ole löytynyt. Ubikinon pitää ottaa testiin, olisiko siitä apua minullekin.

Mukana! Sairaana ollut jo yli kolme viikkoa

Mukana arvonnassa!

Mukana, tulisi tarpeeseen ?

mukana

Migrerni on inhottava kiusa, etenkin kun itsellä vie toimintakyvyn. Ihanaa saada vinkkejä migreenin hoitoon 🙂 mukana arvonnassa 🙂

Mukana

Mukana terveellisessä arvonnassa!

Mukana arvonnassa ehdottomasti! Kärsin itse myös hyvin usein päänsärystä, migreeniä minulla ei ole todettu, mutta pari lääkäriä on maininnut, että se saattaisi johtua jännityspäänsärystä. Hierojalla käynti auttaa muutaman päivän, mutta sitten pää, niskat ja hartiat ovat jumalattoman kipeet. Varsinkin nyt pakkasten taas tultua huomaan ulkona koiran kanssa lenkkeillessäni päivittäin varsinkin aamuisin jännittäväni hartioita jos on kylmä ilma. Tämäpä vielä lisää päänsärkyä entisestään. Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita ja kenties itsekin saamaan apua
:)!

Mukana ollaan.

Voittoa kohti!

Mukana 🙂

Kyllä luontaiset lisäravinteet ovat avuksi monenlaisissa vaivoissa. 🙂

”Migreeni on jännityspäänsäryn jälkeen toiseksi yleisin toistuva päänsäryn aiheuttaja.”
Tähän sinulla on lipsahtanut harmillinen asiavirhe.
”Although hemicranial pain is a hallmark of classic migraine, headaches can also be bilateral. They can also be occipital in location—a characteristic commonly attributed to tension-type headaches.”
Lähde: Clinical Neurology 9e ;Michael J. Aminoff,
David A. Greenberg,,Roger P. Simon, MD
Siis jännityspäänsärky on migreeniä ja nimetty vain sijaintinsa vuoksi tensiontyyppiseksi säryksi. Tutkimustenkin mukaan niska-hartiaseudun sensoriset hermoimpulssit menevät trigeminoservikaaliseen kompleksiin (Goadsby ja Zagami 1991).
Episodinen jännityssärky jäi ainoaksi päänsärkydiagnoosiksi vain 3 %:lle potilaista (Duodecim ) eli se vie pohjan väitteeltä, että jännityspäänsärky yleensä olisi ongelma.

Ongelma on migreeni ja se, että se on alihoidettu ja alidiagnosoitu.

Itse sairautena se on geneettinen, neurologinen sairaus ja globaalisti aiheuttaa neurologisista sairauksista eniten työkyvyttömyyttä (WHO).
Sen hoitaminen ilman asianmukaista lääkitystä ei onnistu, mutta sen oireherkyyttä voitaneen helpottaa yksilällisellä tasolla jonkin verran terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä kokonaisterveydellä.
Kroonistumisen suurimmat syyt ovat: 1. Riittämätön kohtauslääkitys; 2. Liiallinen lääkkeiden käyttö, joka johtuu kohdasta 1.; 3. Liikalihavuus; 4. Stressaava elämäntilanne

Mukana yrittämässä.

Hei! Kiitos kiinnostavasta kommentistasi. On mielenkiintoista, miten paljon migreenistä julkaistaan tutkimustuloksia koko ajan. Osa itse lukemistani tuntuu itsestäänselviltä (kuten uusimmat, joiden mukaan kohtauksen ongelmien aiheuttajana on verisuonten supistuminen tai laajentuminen, yksilöllisesti ja eri tilanteissakin vaihdellen). Osa informaatiosta on myös keskenään ristiriitaista. Kuten esittämäsi, joka vaikuttaa minusta varsin loogiselta ja oikealta sekin, ja sitten taas järjestys, josta itse kirjoitin ja josta lisää informaatiota voi lukea esim. täältä:

http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/119/paansarky_-_migreeni_ja_muut_yleisimmat_paansaryt
sekä täältä:
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=uut01760&p_teos=uut&p_osio=106&p_selaus=

Itse kärsin ajoittain sekä jännityspäänsärystä (jonka aiheuttaa juuri yksipuolinen työasento ja joka alkaa niskan seudun jännityksellä ja johon auttaa mm. kiropraktiikka ja jooga – sekä migreenistä, jonka laukaisee esim. matalalta tuleva valo yhdistettynä erityiseen väsymykseen /stressaava tilanne, siihen auttaa tarpeeksi aikaisin otettu tulehduskipulääke ja mielestäni myös ennaltaehkäisynä samat, jotka mainitsin jännityspäänsäryssä, samoin kuin ulkoliikunta, jotkut ruoka-aineet ja uusien kokemusteni mukaan ubikinoni. Ehkäpä tosiaan lopulta kyse onkin samasta ongelmasta eli migreenistä, joka tosiaan on paljon ajateltua yleisempää.

Tarvitaan 🙂

Olisipa hienoa päästä kokeilemaan olisiko tästä apua toistuviin päänsärkyihini!

Mukana

Mukana! Itsellänikin on migreeni ja vinkit olivat hyödyllisiä.

Mukana 🙂

Mukaan arvontaan!

Mukana ollaan hyvien tuotteiden arvonnassa.

Mukana

Mukana arvonnassa

Mukana!

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa, voi kun onnistaisi!

näitä trttee kaikki. mulla vitamiinivajetta rahan takia kun ei hintsua kaikkea ole ostaa.

Käytän vitamiineja päivittäin, koska en syö tarpeeksi monipuolisesti joka päivä.Hyödyllinen paketti, siis!

kivaa saada kokemustietoa tuotteista, mukana arvonnassa!

En ole ennen kuullutkaan, että ubikinon auttaisi ehkäisemään migreeniä! Mielenkiintoista!

mukana arvonnassa

Ehdottomasti mukana!

Mukana

Mukana.

Osallistun arvontaan.

HYVÄT TUOTTEET

Kyllä kelpais talven pimeyteen piristämään tuollainen paketti!

Arvonnassa mukana ehdottomasti!

Kiitos, olen mukana.

Pitkä talvi jatkuu. Piristystä tarvitaan.

Oi, tätä täytyy kokeilla!

Mukana!

mukana 🙂

Olisi hauska testata!

Migreeni jatkuva riesana on innokas kokeilemaan kaikkea mistä vain apua tulisi.

Mukana! Ehkä tässä olisi keino elämän parantamiseen, jaksaminen nolla jatkuvan pääkivun takia.

Tuolle paketille olisi käyttöä

Mukana 🙂

Ehdottomasti mukana

Vitamiinivaje aina päällä, niin tietenkin mukana

Mukana

Mukana ollaan

Kelpaisi myös tännekkin 🙂

Mukana arvonnassa

Tulisi kyllä tarpeeseen

Arvonnassa mukana?

arvonnassa mukana

arvonnassa ehdottomasti mukana!

mukaan

Hienoa, että jaat omia havaintojasi!!

Mukanamessis

Mahtava paketti! Hyvää joulun odotusta!

Tuota ubikinonia taisin juuri tilata sen vuoksi, että nivelsairaille (joihin kuulun) tuota on suositeltu.

Palkintopaketin tuotteet olisivat kyllä TODELLA tarpeen itselleni ja terveydelleni.

Hyvä tuotepakettii voi kun onni suosis.

kokeilun arvoista, mukana.

Mukana 🙂

Mukana

Mukana

Mukana

Voe tokkiisa

mukana

Mukana, aina ovat tärkeitä tuotteita

Mukana!

Mukana ollaan! 🙂

Mukana ollaan Tohtorin pilleri arvonnassa!

Mukana

Hulabaloo

Hyviä tuotteita

Mukana ollaan

Ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa 🙂

mukana arvonnassa.:)

mukana

Mukana ollaan!!

Mukana arvonnassa.

Mukana

Messissä ollaan!

Ihana palkinto. Tulisi tarpeeseen!

arvontaan

Mulle!!

Mukana ollaan.

Mukana! Itse olen löytänyt helpotusta väsymykseen E-Epasta

Mukana ollaan. Kuulostaa hyvältä

Mukana

Mukana!

Mukana

Todellakin mukana! Vaikuttaa meinaan ihan laadukkailta noikin lisäravinteet. Itse sain myös tällä viikolla migreeni-diagnoosin, ja olin jo aiemmin kuullut, että tää koentsyymi ubikinoni Q10 voisi helpata. Kävelinkin suorilta luontaistuotekauppaan ja muistelin, että myös b-ryhmän vitamiinit voivat ennaltaehkäistä esioireisia päänsärkykohtauksia. Vasta diagnoosin saatuani alkoi minulle valjeta, kuinka elämänlaatua laskeva pääänsärkyni on ollut. Se on heijastunut koko neli-lapsiseen perheeseeni, ja kierre on valmis. Ehkä se nyt katkeaa…

Mukana

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa. Kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Päätä särkenyt nyt reilun neljän kuukauden ajan. Syytä ei tiedetä.

Aina tarpeelliset!

Mukana!

Mukana

Osallistun

Osallistun skabaan

Mukana!

Mukana arvonnassa.

mukana 🙂

mukana

Mukaan.

Todellakin mukana!

Jes

mukana arvonassa…

Kiitos hyvistä vinkeistä. Kokeilen! Ja mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!

Ehdottomasti mukana, tulisivat kaikki tarpeeseen! Myös se Ubikinon!

Muuuukana

Kiitos vinkeistä!Ubikinoni erityisesti kiinnostaisi,kun ei ole tullut sitä kokeiltua.

Hienoa juttu, että järjestetään tällaisia terveystuote-arvontoja. Mukana ollaan!

Tämä juttu tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä kärsin päänsärystä lähes jatkuvasti. Välillä on muutaman päivän kausia, jolloin pää ei särje, mutta sitten taas kaikki ”räjähtää” ja kipu jää päälle. Minulla on sekä normaalia päänsärkyä että migreeniä ja aion todellakin ostaa tuota suosittelemaasi lisäravinnetta! Paljon paljon kiitoksia vinkistä ja ihanaa joulun odotusta <3

Ihana kuulla, jos saat tästä myös hyötyä. Kiitos kommentistasi ja paljon tsemppiä sinulle!

Mukana arvonnassa! Noista hyötyisi niin ruumis kuin mieli!

Tohtori Tolonen voisi muuttaa meidän taloon, tarvetta hänen tuotteilleen löytyy.

Mukana! Näitä tarvitaan aina!

Olen mukana arvonnassa, olen käyttänyt poistavat myös väsymyksen!

Mukana! 🙂

Ehdottomasti mukana!

Mukana arvonnassa 🙂

❤️Mukana arvonnassa❤️??

Mukana

Mukana!

Kiitos Ubikinoni-vinkistä! Mukana arvonnassa ?

Mukana arvonnassa!

Mielenkiintoista ja mukana arvonnassa!

Mukana ollaan

Mukana.

Mukana 🙂

Mukana 🙂

Mukana ?

Mielelläni kokeilisin näitä tuotteita. Olen sairastellut koko syksyn, liikkuminen jäänyt tästä syystä lähes kokonaan ja mieli on maassa kun en ole pystynyt tekemään asioita, joista nautin. Toistuvat tulehdukset ovat väsyttäneet ja lääkekuurit tuhonneet viimeisetkin terveet solut? kaikki apu on tarpeen.

Mukana!

jeba

Olipas hyvän kuuloisia vinkkejä! Täytyy itsekin testata ja tietysti mukaan arvontaan 🙂

Mukana ollaan! ?

Arvonnassa mukana.

Oijoi, kunpa pääsisi testaamaan

Oi, minullakin migreeni. Imetyksen vuoksi tehokkaampia lääkkeitä en voikaan nyt käyttää.

Messissä♡

Mukana ollaan

Mukana ollaan.

Mukana!

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa. ?

Hei. Mukana ollaan. Itse olen kärsinyt päänsäryistä jo 45 vuotta. Eikä loppua taida tulla. Monet vaivat lisäävät ja pahentavat olotilaani. Kilpparin vajis. Purentavika. Kaularangan ahtaumat ovat nyt uusin juttu. Olen myös usein ajatellut kiropraktikon luona käyntiä. Onko kellään ilmennyt ponnistuspäänsärkyä…tätäkin olen miettinyt. Ihanaa joulun aikaa kaikille.

Osallistun arvontaan

JEEEE! Nam.

Mukana! 🙂
Tohtori Tolosen E-epa jo itsellä käytössä ja suosittelen. Auttanut ahdistukseen.

Osallistun arvontaan

tarpeelisia tuotteita.mukana

Mukana arvonnassa. Toivottavasti arpa suosii ?

mukana ,jos vaikka auttas

tarpeelisia tuotteita.mukana

Itsekin käytän Q10 joka päivä, myös D-vitamiini ja omegat ovat päivittäiskäytössä. Olisipa mukava voittaa näin hyödyllinen ja heti hkäyttöön tuleva palkinto. Tunnelmallista joulunodotusaikaa sinulle!

Ehdottomasti mukana. Lasten kanssa huomattavasti kivempi ja helpompi olla kotona, jos migreeni pysyy kurissa.

Mukana ollaan 🙂

Näin iän myötä terveys alkaa menemään

Mukana

todellakin tarpeeseen tulisi , eli mukana <3

Mukana ollaan. Mielenkiinnolla luin kirjoituksesi. Itsekin kärsin migreenistä ja syön jatkuvasti estolääkkeitä ja täsmälääkkeitä. Ubikinon Q10 kokeilin joitakin aikoja sitten, mutta olen sen nyt taas unohtanut. Täytyisi varmaankin aloittaa uudestaan ja isommalla annoksella; jospa auttaisi. Lähes viikottaiset migreenikohtaukset eivät ole mukavia.

Pojalla on migreeni, itsellä harvoin pää kipeänä. Mieluummin luonnontuote kuin särkylääkkeet.

mukana 🙂 ubiqinol,D ja omegat käytössä myös täällä.

mukana

Tarpeellinen ja hyvä tuote arvonnassa. Olen käyttänyt luontaistuotteita
koko ikäni. Olen saanut apua nivelreumaani. Suosittelen kaikille.

Olen mukana arvonnassa. Hyvä tuote, olen käyttänyt ikäni luontaistuotteita, ilman haittavaikutuksia.

Mulle nämä

Mukana terveellisessä arvonnassa.

Käytössäni on Tolosia Ubikinon, Berberin+kromi, Nivelamin strong, Omega-3,E-EPA&E-DHA ja D-vitamiini. Näitä en lopeta, poden mm.nivelrikkoa.
Toivottavasti arpaonni suosii.. Näihin uppoaa melkoinen osa pienestä eläkkeestä(+resepti lääkkeisiin).

mukana arvonnassa

Mukana!

Jos ei koita ei myöskään voita eli osallistun 🙂

Mukana 🙂

Tarpeellisia tuotteita olisivat

Väsymys pois, mukaan arvontaan.

Mikä vain auttaa migreeniin 🙂 Eli arvonnassa mukana.

mukana. terveys reistailee josko näistä olisi apua

Terve!

Haluan voittaa lisäravinteita harmaan arjen peittoamiseksi.

Tarpeeseen tulis tuo paketti ?

Mukana arpajaisissa

Ole todella väsynyt opiskelija koko ajan. Jospa nämä auttaisi.

Myöskin mukana!

Mukana

tarpeellisiä

Arvonnassa mukana

tarpeellisia tuotteita

Mukana hyvässä arvonnassa.

Mukana

Mukana! Olisi kyllä tarpeen!

olis kyllä ihan kiva setti.

Huima annos hyviä tuotteita, muutamaa olen käyttänytkin. Tarpeen olisi ubikinonit nyt varsinkin pimeän aikaan.
Mukana arvonnassa siis!

Univajetta ja stressiä lasten tulon jälkeen on ollut kerrassaan paljon minullakin ja sitä lisää vielä miehen öiset päivystyksetkin siihen päälle. Energialisästä ei siis olisi haittaa, kiitos! Hyvää tulevaa Joulua sinulle!

vitamiineja tarvitaan

Hyviä neuvoja päänsärystä kärsiville. Ulkoilu on tosi tärkeää ja senhän voi suorittaa kahdessa osassa!
Osallistun arvontaan.

Kiitos hyvästä jutusta!
Osallistun arvontaan. Toivottavasti arpaonni suosii, paketti tulisi tarpeeseen 🙂

Mukana arvonnassa.

Oi, minäkin mukana 🙂

mukaan arvontaan ♥

Pää- ja niskasärky sucks! Erityisesti nykyajan himoilmanvaihto aiheuttaa molempia tällaiselle vetoherkälle :/ grrr… Eikun huivia kaulaan sano eskimo…

Mukana.

tarpeellisia juttuja

Tämä tulisi tarpeeseen

Migreeniin kun apua saisi, niin hyvähän se olisi.

noi tulis mulle tarpeeseen…

mukana

Osallistun arvontaan

Mukana (y)

ihania tuotteita

Mukana

Mukana arvonnassa

kelpais.

Mukana 🙂

Mukana ihanassa arvonnassa!

Voi kun pääsisikin monta päivää kestävistä päänsäryistä eroon!

Mukana, ihana kilpailu 🙂 olisi käyttöä etenkin näin talvella.

Mukana

järkeviä tuotteita

Arvontaan mukaan!

Monta hyvää tuotetta. Mukana.

Hyvä kirjoitus! Mukana ollaan.

Mukana!

Mukana arvonnassa.

Tosi hienoa, että näistä tuotteista on ollut apua! Ja muutkin ohjeet kuulostavat hyviltä 🙂 mukana arvonnassa

mukana

Mukana! Hyvät neuvot, tuppaa aina välillä unohtumaan tärkeät asiat kuten riittävä ulkoilu ja lepo

Mukana.

mukana

Mukana arvonnassa. 🙂

Joo ois todella tarpeeseen.

Maistuu

Mukana ollaan..

Mukana arvonnassa !

Hyviä keinoja, munkin pitäis muistaa pitää kiinni ihan perusjutuista! Kiropraktikolla käyntiä olis kyllä hyvä päästä testaamaan ??

ihana palkinto 😀

Tarvetta olisi

Mukana arvonnassa:)

Osallistun Ubikinon arvontaan! Tarpeeseen tulisi.

Todellakin mukana! Olen vuosia kärsinyt migreenistä, jos nämä auttavat, niin elämäni laatu kohenee huomattavasti. Olen opiskelija muuten, joten ylimääräisiin menoihin ei ole varaa, siksikin ois kiva voittaa nämä tuotteet.

kyllä olisi tarvetta

Mukaan arvontaan! Hyvät palkinnot.

Mukana.
Terveys on tärkeää.

mukana

Mukana arvonnassa, näitä aina tarvitaan.

Olisi mullekin tarpeen !

Mukana arvonnassa

Ehdottomasti haluisin kokeilla

Näitä tarvitaan.

olisi tarpeeseen

Mukana!

Mukana arvonnassa! Mahtava palkinto.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *