mind: Stressinhallinta

Hengitys on tehokas stressinhallintakeino

9.12.2016 Teksti: inspirations

Hengitys on tehokas stressinhallintakeinoTähän säkkipimeään iltapäivään piti saada edes jotain valoisaa… ajakoon sitä asiaa tämä kuva viime toukokuulta, kevään ensimmäiseltä saariviikonlopulta… Eikä muuten kestää kauaa, kun ollaan taas uudessa keväässä.

Hengitys on tehokas stressinhallintakeino

Kirjoitin pari viikkoa sitten Kohokohtaan siitä,  että hengitys on tehokas stressinhallintakeino. Jostain syystä se on minusta talvella vaikeampi pitää mielessä kuin kesällä, en tiedä johtuuko kylmemmästä ilmasta vai paksusta vaatetuksesta vai mistä. Kuitenkin, meillä jokaisella on jo luonnostaan helppo keino pitää yllä hyvinvointia ja stressittömyyttä missä ja milloin vain. Se on lisäksi monissa tieteellisissä testeissäkin hyväksi todettu ja vaikutukset huomaa melkein heti. Se on meidän jokaisen ulottuvillamme joka hetki. Kyseessä on tietoinen hengittäminen.

Jos kiinnostuit aiheesta ja haluat hengitellä tehokkaasti ja valmistautua joulukiireisiin vähän rauhallisemmin, niin lisää tietoisesta hengittämisestä sekä kuuden kohdan opastukseni helppoon hengitysharjoitukseen löytyy nyt täältä.

Hengitellään rauhassa perjantai-illan kunniaksi, ihanaa viikonloppua!