Käsityöt ja taide

Kaunis käsinneulottu poncho töihin ja juhliin

22.12.2016 Teksti: inspirations

Kaunis käsinneulottu poncho töihin ja juhliin Kaunis käsinneulottu poncho töihin ja juhliin Meillä koristellaan kuusi tänään, mutta viime joulun kuvia on kiva kurkata ja päästä jo fiilikseen. Yksi ihanimpia lahjojani oli tämä hyvän ystävän neuloma poncho. Tai no, perinteisesti poncho on ehkä suurempi ja paksumpi, mutta tämä on kevyempi, oikeastaan toimisto- tai juhlamalli: valkoinen, kauniista langasta pienillä silmkoilla taitavasti neulottu ja koristeellisilla saumoilla viimeistelty ihanuus. Tykkään! Ja käytössä on ollut paljon. Kesällä ja matkoillakin, ei paina paljoa laukussa ja ihana vetäistä topin päälle auringon laskiessa. Tämän vilukissan hartiat kaipaavat aina extra-lämpöä. Ihana ja lahja, josta on iloa pitkään. Kuin ystävän halaus, jonka voi pukea päälle! Kiitos ♥

Tykkään ihan mielettömästi itsetehdyistä lahjoista. Niissä on aina ajatusta ja tunnetta mukana. Ja osaan arvostaa, koska en itse ole kovinkaan taitava käsitöissä. Sitä puolta voisin muuten taas vähän kehittää ensi vuonna…