vuodenaika: Joulu ja Uusivuosi

Joulupäivän magiikkaa ja rentoa joulufiilistelyä

25.12.2016 Teksti: inspirations

Joulupäivän magiikkaa ja rentoa joulufiilistelyä

Joulussa on oma maaginen puolensa. Leijailevat hiutaleet (ei kannata kurkata ikkunasta…), rusettiluistelut, Disneyn piirretyt ja joulukomediat, suomalainen oikea kuusi, saksalaiset joululaulut ja Hollywoodin glamouri.

Muutama vuosi sitten ystävä lähetti aika osuvan tekstiviestin joulupäivän aamuna: Hyvää kalsaripäivää! Minusta se tiivisti hyvin tunnelman ainakin meillä. Joulupäivänä saa loikoilla viltin alla (ja sulkea silmät ja kuvtella ne hiutaleet ikkunan taakse), herkutella, lukea kirjaa ja rapistella konvehteja. Viimeistään nyt kaiken valmistelun ja juhlanvieton jälkeen voi uppoutua rennosti joulun magiikkaan.

Kuvainspiraatio: Anine´s world