vuodenaika: Joulu ja Uusivuosi

Joulupuurolla tunnelmaan heti aamusta

26.12.2016 Teksti: inspirations

Joulupuurolla tunnelmaan heti aamusta

Aattoaamut on meillä monena vuotena vietetty sukulaisten kanssa. Viime ja tänä vuonna joulupuurot (ja monet muut brunssiherkut) syötiin yhdessä veljeni perheen kotona. Glögit juotiin muumimukeista, joista jokaiselle riitti erilainen ja kuitenkin talviaiheinen. Mieheni nappasi kanelisen puuron seasta mantelin (vaikka veljeni tuikkasi irtomantelin omalle lautaselleenkin).

Joulupuurolla tunnelmaan heti aamusta

Tänä vuonna launataihin osunut aatto tuli heti arkiviikon perään. Ei ole aina helppoa vaihtaa fiilistä arjesta juhlaan niin nopeasti. Siksi oli tavallistakin ihanampaa kerääntyä rennolle joulupuurolle läheisten kanssa heti aamulla. Se auttoi pääsemään joulutunnelmaan heti aaton alettua.

Vaikka ulkona myrskysi ja mittari näytti plus viittä (samaa kuin viime heinäkuussa), sisällä tuikkivat kynttilät ja tunnelmalliset joulukuusen valot. Minusta on ihanaa tutkailla ystävien kuusia. Niistä löytyy aina kauniita yksityiskohtia, pieniä, henkilökohtaisia aarteita, tuliaisia maailmalta, lemmikkieläinten muotokuvia ja lasten askarteluja. Joulumieltä parhaimmillaan ♥