vuodenaika: Joulu ja Uusivuosi

Kiitollisuutta vanhalle vuodelle ja onnea uudelle!

1.1.2017 Teksti: inspirations

Kiitollisuutta vanhalle vuodelle ja onnea uudelle!

Tämä on hyvä hetki laittaa käsi sydämelle ja kiittää teitä kaikkia taas vuoden blogiseurasta. Vuosi 2016 oli hyvä, tapahtumarikas ja inspiroiva vuosi. Iso kiitos kaikille lukijoille seurasta, ihanista kommenteista ja kannustuksesta, josta on tullut niin usein todella hyvä mieli – ja hyvistä ja rakentavista, kiperistäkin kysymyksistä, jotka ovat laittaneet itsenikin ajattelemaan. Kiitos yhteistyökumppaneille, että olette luottaneet tärkeän sanoman jaettavakseni.

Blogini on minulle sydämen asia, suuri inspiraation lähde ja kanava, josta olen onnellinen ja joka lisää montaa hyvää asiaa, ideaa, ruokaa, fiilistä ja mietettä omaan elämääni, ja joita saan kiitollisuudella ja jakaa kanssanne. Tästä on hyvä jatkaa ja ottaa avosylin uusi vuosi vastaan, toivottaa se tervetulleeksi uusine pienine ja suurine asioineen, mahdollisuuksineen, yllätyksineen ja ihmeineen. Onnellista ja inspiroivaa vuotta 2017!