style: Sisustus

Persoonallisia kaktusinspiraatioita sisustukseen

3.1.2017 Teksti: inspirations

Persoonallisia kaktusinspiraatioita sisustukseen Kerroin viime viikolla, että meille muutti uusi Kaktus. Kaktusvillitys on  valloittanut sisustusmaailmaa jo hyvän aikaa. Sopii minulle ja loikkaan mielelläni mukaan; kaktukset ovat persoonallisia, veistoksellisia ja niitä on vaikea saada hengiltä. Niissä on sitä jotakin, minusta ne ovat melkein inhimillisiä.  Ehkä juuri siksi ne myös sopivat myös moneen tilaan, oikeastaan melkein mihin vaan. Haluaisin kaktuksia myös kylpy- ja makuuhuoneeseen. Ajattelin jakaa tässä teillekin lisää omia inspiraation lähteitäni, joita keräilin ennen kuin ensimmäinen Kake muutti meille.

Persoonallisia kaktusinspiraatioita sisustukseen

     

Tämä viimeinen oli eniten inspiksenä tuolle meille tulleelle kaktukselle. Olin jo ehtinyt etsiskellä vastaavaa muutamastakin paikasta, kunnes juuri oikeanlainen löytyi Ikeasta. Vinkkinä ison kaktuksen ostajille; kaupan kotelo kannattaa säästää mahdollista tulevaa muuttoa varten, koska piikikästä ja korkeaa kaktusta on vaikea pakata tarpeeksi tukevasti ilman sitä.

Kuvat: bohemedeluxe, sköna hem, bengtgarden, fanastic frank, the design files, my scandinavian home, macrena gea