mind: Oma elämä

Parhaat Netflix-sarjat

16.1.2017 Teksti: inspirations

Parhaat Netflix-sarjat

Voin tunnustaa, että kun olen yksin kotona, en koskaan edes avaa tv:tä. Näin on ollut jo monen vuoden ajan. Silloin on aina niin paljon muuta tekemistä. TV:n katselu on minusta yhteistä huvia tai enemmänkin pieni yhteinen rentoutushetki, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Aloin oikein miettimään eilen, että mitä meillä katsotaan, kun ystävä kyseli FB:ssa parhaita Netflix-sarjoja. Yleensä meillä on aina miehen kanssa yksi yhteinen sarja menossa (ja itse en oikeastaan muuta katsokaan). Illalla sytytetään kynttilä, otetaan mukit höyryävää teetä, tehdään sohvaan tyynyistä pesät ja katsotaan kesken olevaa sarjaa yksi jakso eteenpäin. Tai jos olen ihan jumissa tai nuutunut, rullaan sohvapöydän sivuun ja venyttelen samalla matolla ja juon kookosveden.

Netflixiin olisi helppo koukuttua pidemmäksikin aikaa, varsinkin kun jakso yleensä loppuu sellaiseen kohtaan, että olisi suuri kiusaus katsoa vielä seuraava perään. Näitä meillä on katsottu, vanhimmasta päästä alkaen, niin että viimeistä katsotaan parhaillaan:

  • Kovat kaulassa
  • Suits (Pukumiehet)
  • House of Guards
  • Homeland
  • Miehitetty (norjalainen)
  • Good wife

En muuten tiedä, miksi alan aina kutsua joitain sarjoja suomen- ja joitain englanninkielisellä nimellä ja sitten en usein edes tunnista sitä toista. Pari muuta pitää vielä mainita, ei Netflixissä:

  • Solsidan
  • Modern Family
  • Ensisilmäysellä

Unohuikohan tästä jotain… Onko sinulla vielä kokemusta hyvistä sarjoista, joita tässä ei ole mainittu?

Muuten kirjoitin noiden kookosvesien hyvistä terveysominaisuuksista viime viikolla (täällä). Sen maku sai aika paljon keskustelua aikaan. Moni kertoi pitävänsä kookosveden mausta. Moni sanoi, että  ensin se oli tökkinyt, mutta siihen tottui esim. neljännellä kerralla ja sitten se oli hyvää. Itse luulisin, että omat makumuistoni ovat niin positiivisia, että pidän siksikin tosi paljon sen mausta. Aloin juomaan kookosvesiä alunperin Thaimaassaa suoraan kookoksista ja olin tosi hämmästynyt siitä, miten aito ja samanlainen näiden pidennetty