mind: Oma elämä

5 keinoa aloittaa hyvä helmikuu

1.2.2017 Teksti: inspirations

5 hyvää keinoa aloittaa hyvä helmikuuHyvää helmikuuta!! Myönnän miettineeni, ettei helmikuu ole aina ollut se suosikkikuukauteni, varsinkin kun en olen niiden suurimpien pakkasten ystävä. Mutta nythän niitäkään ei ole näköpiirissä ja nyt oikeastaan puhkun uutta intoa, olen oikein valmis uuteen kuukauteen. Helmikuu on vasta aluillaan ja päätin antaa sille tänä vuonna erityisen hyvän mahdollisuuden. Entäpä jos siitä tulisikin vuoden paras kuukausi? Mietin mistä aion nauttia tässä helmikuussa. Pienet asiat tekevät onnelliseksi, vaikka katkennut ruusu snapsilasissa tai uusi kaktus ikkunalla, mutta joitain suurempiakin juttuja kaavailen tälle kuulle. Helmikuun tavoitteita:

♥ Kunnon kohottaminen, juoksulenkit on jo aloitettu ja aamujoogat jatkuvat.

♥ Mielenkiintoisia ja uusia työprojekteja monella saralla, aktiivinen kuukausi ja uusia tuulia ja haasteita tartuttavaksi.

♥ Kalenterissa jo tapaamisia sellaisten vanhojen ystävien kanssa, joita en ole nähnyt ikuisuuteen… oikeasti, vuosiin.

♥ Jäitä ei kuitenkaan taida tulla, eikä saareen päästä, voin hyvällä omallatunnolla nauttia välillä rauhallisista koti-illoista.

♥ Tytär tulee loppukuussa kotiin!! Voisiko olla ihmeellisempää? Viime yönä näin jo unen, että tapasimme ja olimme niin tikahtua nauruun, etten saanut sanaa suustani. No, ehkä se niin meneekin, minulla naurun ja itkun on taipumusta sekoittua, kun olen tarpeeksi liikuttuneessa tilassa.

Oikeastaan helmikuu näyttääkin tosi hyvältä. Tammikuu meni minulta jotenkin aika nopeasti ohi ja nyt tuntuu, että vuosi on vasta kunnolla starttaamassa. Tänä vuonna aion myös opetella lisää hetkeen tarttumista ja myötävirtaan soljumista. Niin kliseiseltä se kuulostaakin, mutta aina kun siihen vireeseen pääsee, alkaa kaikkea kivaa tapahtua kuin itsestään. Mitä sinä ajattelet tästä helmikuusta?