Inspirations

Sisustusinspiraatio: Vanha kaappi valkoisessa huoneessa

6.2.2017 Teksti: inspirations

Sisustusinspiraatio: Vanha kaappi valkoisessa huoneessa Valkoinen on aina inspiroinut minua sisustuksessa, pukeutumisessa ja jopa valaistuksessa. Siihen on vaikeaa kyllästyä ja aina valkoiseen tilaan tullessani tunnen oloni rauhalliseksi. Valkoinen antaa energiaa enemmän kuin ottaa ja siksi siellä olokin on niin seesteinen.

Vakoista sisustusta kannattaa toteuttaa myös niin, että tilaan tuo erilaisia pintoja. Rosoinen, vanha pinta modenissa ympäristössä tuo mielenkiintoa ja kerroksellisuutta tilaan. Sama toimii muissakin väreissä. Harmaa huone on kotoisa ja saa kiinnostusta harmaan eri sävyistä ja erilaisista pinnoista; pehmeistä vilteistä, kuluneista huonekaluista ja lasisista esineistä.

Sisustusinspiraatio: Vanha kaappi valkoisessa huoneessa

Nämä kuvat ovat tyttären huoneesta. Meillä menee kyllä sisustusmaku aivan yksiin. Aina kun löytyy uusi aarre, se kelpaisi molemmille. Yksi suosikkiaarteistamme on tämä vanha kaappi, joka löytyi rakkaan mummolani vintin perimmäisestä kulmasta, kun tilaa oltiin myymässä. Kannoin sen sieltä kapeaa portaikkoa auton kontiin ja kotona sitä harjattiin ja pestiin moneen kertaan. Sen pinta vain kaunistui, kun valkoinen pudistui ja paljasti rosoisen pinnan alta edellisiä maalikerroksia.

Kaapin ovien sisäpuolilta löytyy äitini ja hänen sisartensa lyijykynillä kirjoitetut nimikirjoitukset päivämäärien kera… niitä ihania vanhojen huonekalujen kertomia tarinoita, joista pidän ja joita ei voi ikinä uusien kalusteiden mukana saada.

Enää pari viikkoa ja huone saa kalleimman aarteensa eli oman asukkinsa takaisin Havaijilta. Voisin muuten taas tuoda vähän valoa tänne pilvisten päivien piristykseksi ja julkaista lisää trooppisia tunnelmia sieltä suunnalta lähipäivinä.