mind: Hyvin sanottu

Tsemppiä maanantaihin! Muistetaan uuden viikon mahdollisuudet

6.2.2017 Teksti: inspirations
Tsemppiä maanantaihin! Muistetaan uuden viikon mahdollisuudet

Tekisikö mieli jatkaa viikonloppua? Hei, maanantai voi olla mahdollisuuskin. Lempitaiteilijani kertoi ensin unelmoivansa maalauksen ja sitten maalaavansa sen. Entä jos, opettelisimme toimimaan uuden viikon kanssa samoin. Sulkisimme silmämme ja miettisimme, miltä ihanneviikko näyttäisi?

 

” I dream my painting, and
then I paint my dream.”
Vincent van Gogh
Maanantai on arkiviikon alku. Uudet mahdollisuudet meille jokaiselle aloittaa se puhtaalta pöydältä. Tehdä oikeita valintoja. Ohjata ajatuksiamme ja sanojamme oikein. Nähdä kauneutta jokapäivisissä asioissa. Pysähtyä. Hymyillä ja saada muut hymyilemään. Nauraa niin, että vatsaan sattuu. Tarjota ja pyytää apua. Pysähtyä juttelemaan. Nähdä ja haistaa. Ihmetellä. Kurkottaa vaikka taivaisiin, jos siltä tuntuu. Olla oma itsemme. Se on meistä itsestämme kiinni. Tehdään tästä hyvä viikko <3