style: Asut

Piristävä ja rauhoittava aurinko

9.2.2017 Teksti: inspirations

Piristävä ja rauhoittava aurinko

Ihanasti aurinko on muistuttanut kevään tulosta tällä viikolla. Vaikka onkin ollut kylmää, niin valo on taas saanut ihmeitä aikaan. Olen nukkunut jotenkin tosi katkonaisesti muutamana yönä, mutta silti päivällä saan ihan uskomattomasti virtaa auringosta. Kirjoitin tuota terveyspainotteista juttua ulkokävelyjen merkityksestä eilen ja se tosiaankin pitää niin paikkansa. Pienenkin ulkoilun jälkeen tuntuu, että ihan kuhisee taas uutta energiaa ja hyvää oloa. Liikunta, raikas ilma ja aurinko tekee tehtävänsä hetkessä.

Taidan olla tavallistakin herkempi valolle. Herään herkästi verhojen raoista kurkkiviin ensimmäisiin auringonsäteisiin ja kun valoa ei ole, tunnen eläväni konkreettisesti pimennossa. Valosta saan yhtä aikaa energiaa ja rauhallisuutta. Tuntuu, että se vain on oikea elementti ja ympäristö minulle. Ehkä siksi pidän niin paljon valkoisestakin, vaatteissa ja sisustuksessa. Valossa on hyvä olla. Ihanaa, että saadaan edelleen nauttia siitä.

*otd: knit & tee Zara