style: Sisustus

Sisustusispiraatio: Sohvapöytäkirjat ja -asetelmat

17.2.2017 Teksti: inspirations

Sisustusispiraatio: Sohvapöytäkirjat ja -asetelmat Kameran linssissä tänään sisustusispiraatio: Sohvapöytäkirjat ja -asetelmat viimein. Sohvapöydällä juuri nyt: sitruunateetä • pari kaktusta • avokadoa ja saksanpähkinöitä • sisustus- ja naistenlehtiä • käsivoide • kookostuoksukynttilä • pari kaktusta • pari appelsiinia •  ruoka-, mindfullness- ja hyvänolon kirjoja.

Huomaa, että kevät tulee, kun juuri nyt inspiroi sohvapöytäasetelmat ja yleensäkin kotijutut niin paljon enemän kun vatekaappien ja käsilaukkujen sisällöt. Ja ainakin meillä sohvapöytäasetelmathan eivät ole oikeita asetelmia, vaan eletyn elämän jäljiltä paikoilleen jääneitä esineitä. Mutta yleensä sellaisia kivoja, jotka liittyvät niihin rentoihin sohvahetkiin.

Blogeissa ja sisutuslehdissä on myös enenevässä määrin esillä sohvapöytäkirjat. Niitä olen itsekin keräillyt viime aikoina. Kauniit, hyvälle paperille painetut ja tyylikkäin kuvin varustetut kirjat, joita katsellessa tulee yksinkertaisesti hyvä mieli. Ja siinä sivussa niistä saa usein inspiraatiota oman kiinnostuksen kohteisiin, muotiin, sisutukseen, matkailuun, taiteeseen… eli sohvapöytäkirjat ovat oikeastaan aikuisten kauniita kuvakirjoja.

Rentoa viikonloppua ♥