Food: Jogurtit ja smoothiet

Peanut Butter-Smoothie Havaiji-tyyliin

27.2.2017 Teksti: inspirations

Peanut Butter-Smoothie Havaiji-tyyliinPenaut Butter-Smoothie Havaiji-tyyliin piristää juuri sopivasti arjen alkua myös kaikille hiihtolomalta palaaville.

Aloha! Täällä kirjoittelee blogiassari (ja tytär) Juliaana. Pääsin viettämään koko viime talven Havaijilla ja nyt kotiin palattuani kokeilen keittiössämme siellä oppimiani ruokia, joista yksi  on tämä helppo ja älyttömän herkullinen smoothie. Oltiin tähän herkkuun ihan koukussa joten heti kotona oli pakko yrittää jäljitellä samanlaista. Eihän miljöö ihan sama ole kuin surffauksen jälkeen rannalla, mutta maku silti yhtä hyvä. Ainahan voi myös vaan laittaa silmät kiinni ja kuvitella itsensä takaisin paratiisiin.

Peanut Butter-Smoothie Havaiji-tyyliin

Kahdelle

3 banaania

Reilu ruokalusikallinen maapähkinävoita

1,5 dl mantelimaitoa

  1. Laita ainekset blenderiin
  2. Sekoita tasaiseksi

Resepti ja kuvat Juliaana