mind: Oma elämä

Energiaa uuteen viikkoon

6.3.2017 Teksti: inspirations

Energiaa uuteen viikkoon Viikonloppu meni nopeasti, ehkä työprojekteja ja muuta puhaa oli kerääntynyt vähän liikaakin. Onneksi meilläkin ehdittiin nauttia vähän mielettömän ihanista auringonsäteistä – ja yhteisistä aamiaisista ja illallisista.

Parasta viikonlopuissa ja juhlapäivissä usein onkin minusta kiireettömät aamu- ja iltahetket. Päivä on kiva aloittaa yhdessä kiireettömästi ja rauhassa syöden – ja lopettaa illalla taas yhdessä, käydä läpi päivän tapahtumia ja rauhoittua iltaan.

Pienistä asioista saa kiireenkin keskellä paljon iloa ja energiaa. Nautin aina siitä, jos kotona on tuoreita kukkia. Kaikkein mieluiten pitäisin niitä joka huoneessa aina. Juuri nyt tulppaanikausi on parhaimmillaan. Ja samoin sitruunat, täydellisen mehukkaita ja makeita! Kannan niitä kilotolkulla kotiin joka kauppareissulta, ja aina ne tuntuvat olevan loppumassa. Ne ovat minusta parasta tämän kauden sisustustakin, energisen väriset tulppaanit ja sitrushedelmät.

Onneksi aurinko on jaksanut vielä tänäänkin piristää upeasti, siitä saa aina kunnon energialatauksen. Tästä on hyvä aloittaa uusi energinen viikko täynnä uusia mahdollisuuksia <3