Food: Juomat

Booli uudesta Fresitasta maistuu kuningatar-marjoille

1.4.2017 Teksti: inspirations

Booli uudesta Fresitasta

Yksi juhlasuunnittelujen kivoja alueita on muiden tarjoilujen lisäksi juomat. Kerroinkin jo juhlista ja siitä, että valitsimme juomaksi Suomen suosituimman kuohuviinin, Fresitan – jota juodaan muuten Suomessa maailman toiseksi eniten. Me suomalaiset ilmeisesti vain rakastamme mansikoita ja kuohuvaa. Minulle Fresita tarkoittaa kevättä, kesää, mansikoita ja ennen kaikkea ihania hetkiä ja juhlia.

Fresitan maku tosiaankin tulee aidoista käsinpoimituista marjoista ♥. Nyt tutustuin myös uutuusmakuun, aidoista mustikoista ja vadelmista tehtyy Fresita Blueberry & Rasberryyn, jota tarjoilimme juhlissa jäiden seasta sellaisenaan sekä boolissa. Vaikea sanoa, kumpi on oma suosikkini, perinteinen mansikoista tehty vai tämä kuningatar-marjoista tehty Fresita. Enpä osaisi laittaa järjestykseen mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaakaan, jaetulle kullalle pääsisivät eli molempi parempi.

Halusin tehdä juhliin myös boolin. Sellaisen, joka olisi raikas, marjainen, jääkylmä ja maistuisi janoonkin… ja mielellään vielä kauniskin. Pohjalle kaadoin hieman mustikkakeittoa ja sen päälle sekoituksen jääkylmää uutuus-Fresitaa, mietoa mustikka kuplamehua sekä punaista marjaista Fantaa. Sekaan paljon jäitä, hedelmiä ja marjoja. Laitoin niitä esille myös boolin viereen kesäisiksi koristeiksi ja annoslaseihin lisättäviksi.

Booli uudesta Fresitasta

3 pulloa Fresita Blueberry & Rasberrya

1 pullo Novelle Kuplamehu Mustikkaa

1 pullo Fanta Zero Mansikka Twistiä

0,5 l mustikkakeittoa

Jäitä, cantaloupe-melonikuutioita, sitruuna- ja limesiivuja ja mansikoita

*Fresitat saatu juhliin