style: Kukat

Keväiset ihanat sipulikukat raikastavat kodin

5.4.2017 Teksti: inspirations

Keväiset ihanat sipulikukat

Keväiset ihanat sipulikukat ja tuoreet leikkokukat tuovat ihanaa tunnelmaa kotiin. Voisin pitää niitä vaikka kaikilla pöydillä. Kevät on ihanaa kukka-aikaa. Narsissit, helmihyasintit ja krookukset ovat ihan parasta pääsiäisen aikaan. Ruukuissa, maljakoissa ja tänä vuonna ihanissa kransseissakin. Tosin sellaista en ole ehtinyt itse ainakaan vielä tekemään, mutta tietysti jo ihaillut muutamissa sisustuslehdissä ja blogeissa.

Kransseissa narsissit ja helmihyasintit kietaistaan pajunoksista tehtyyn seppeleeseen ihan sellaisenaan, niin että veistosmaiset sipulitkin jäävät näkyviin. Jotenkin ihan erityisen keväinen ja kiva idea. Samoin kuin jättää söpöt sipulit pikkujuurineen näkymään lasiseen maljakkoon tai vaikka viinilasiin.

Omat narsissini pääsivät taas tähän mummolan saunasta pelastamaani ihanan klommoiseen emalivatiin. Siitä on moneen käyttöön, boolimaljasta kukkaruukkuun ja kaikenlaisiin asetelmiin.