Food: Pikkupalat

Karpalot ja mantelit-aski on paras välipalakeksintö aikoihin

7.4.2017 Teksti: inspirations

Karpalot ja mantelit-askiFresita-synttäreiltä saimme mukaan kauniin goodie bagin. Tämä kassin pohjalta löytynyt pikkuinen herkkurasia ilahdutti minua erityisesti.

Kannan aina käsilaukussani jotain evästä mukanani. Jotenkin silloin minulla on tunne, että voin rytmittää päiväni vapaammin. Jos nälkä yllättää ennen kuin olen syönyt, voin aina napata pienen terveellisen välipalan ja pärjään taas hetken ilman makeanhimon iskemistä tai väsähtämistä. Usein välipalani kulkeutuu takaisin kotiin, mutta sen olemassaolo on vain minulle tärkeä juttu, sellainen ”tee rauhassa, mitä olet tekemässä, vararavinto on aina parin sekunnin päässä”.

Näin ollen laukkuni pohjalta sitten loppupäivästä löytyykin usein minicripissä manteleita tai omena, muovikotelossa (tai parhaimmillaan sellaisenaan) banaani tai pari mandariinia, jotka eivät nyt varsinaisesti hyödy siitä, että ovat reissanneet kaiken muun kaman höykyytyksen keskellä koko päivä.

Lisäksi laukkuni tilasta kilpailee moni muukin asia tietokoneesta kameraan, hiusharjasta puhelimeen, muistikirjaan, käsineisiin… jne. jne. (Käsilaukkuni on kuin varasto, niin paljon kuin on tilaa, on täytettäkin, ja vähän enemmänkin).

Karpalot ja mantelit-aski on paras välipalakeksintö aikoihin

Niinpä tämä uusi Monarch Mantelit ja Karpalot -aski oli kuin tilaustyönä minulle tehty. Ensinnäkin makupari on todella onnistunut. Molempia olen tietysti popsinut paljonkin, mutten ole keksinyt yhdistää manteleita ja kuivattuja karpaloita – oh yes, toimii!

Ja sitten se koko – aaahhh!!! Ei yhtään liikaa tilan varastamista käsilaukustani, vaan aski mahtuu juuri sopivasti sivutaskuun ja löytyy sieltä ilman hämminkiä vaikka autoa ajaessa.

Ja sitten vielä säilyvyys, kun illalla telkkaria katsellessa muistan herkkuaskini ja että osa siitä on vielä säästössä, se on edelleen kuin täysin uusi (vrt. puoliksi murskaantunut banaani) ja juuri passeli annos iltanaposteluun. Ja kun herkuja napostelee askista, ne maistuvatkin ihan karkilta.

Hehkutusta on riittänyt jo pian tarpeeksi ja ihan aiheesta, mutta tässä oli tosiaan kiva tuote sarjassamme ”miksi tätä ei oltu keksitty jo aikoja sitten”?

*Aski saatu tuotenäytteeksi bloggaajatapahtumasta