people: Bloggaaja

Rentoilua ja uusia ruokakokeiluja pääsiäisviikonloppuna

14.4.2017 Teksti: inspirations

Rentoilua ja uusia ruokakokeilujaAurinkoista perjantaita! Aamu alkoi lentokenttäkäynnillä, kun käytiin hakemassa lentokentältä vieraat Hollannista ja Ruotsista. Meillähän pyörii tämän viikon lopun ajan tytär ja neljä nuorta naista, jotka ystävystyivät Havaijilla viime talvena. Itsekin olen aivan fiiliksissä. Kohtaaminen kentällä oli niin ihana, että oli itsellänikin tippa linssissä. Kun niin tiiviisti toisella puolella maailmaa ja kaukana kodeistaan heganneet ystävät näkevät muutaman viikon päästä toisensa, on fiilis aika ainutlaatuinen. Vaikka itse näin livenä ensimmäistä kertaa molemmat ulkomaan tulijat, tuntui kuin olisimme jo vanhoja tuttuja talven snäppäilyjen jälkeen.

Ohjelmassa mimmeillä on vaikka mitä; Helsingin esittelyä, synttäreitä, sisäsurffausta ja Tallinnaa… ja minä intoilen ruokia, joita pääsen laittamaan. Tosin taitaa mennä ”kilpailuksi”, kun  jo aamulla mies löytyi keittiöstä pillkomasta vihanneksia ja juustoja, kun lähdimme kentälle.

Viikonloppuna ajattelin ihanan mimmiseuran lisäksi nauttia mahdollisimma paljon ulkoilusta, levosta ja uusista ruokakokeiluista. Ja niitä on tietty tarkoitus kuvata tänne bogiinkin. Rentoa pääsiäisviikonloppua!

P.S. Blogin pääsiäisresepteihin pääset täältä.