mind: Oma elämä

Sitruunaa, inkivääriä ja uutta inspiraatiota

24.4.2017 Teksti: inspirations

Sitruunaa, inkivääriä ja uutta inspiraatiota

Tämä maanantaiaamu tuntui erityisen hyvältä. Todennäköisesti koska olen ollut puolikuntoisena koko viime viikon ja silti kiireisiä projekteja on ollut paljon.  Nyt olo tuntuu taas paljon paremmalta. Aurinkokin piristää.

Sitruunaa, inkivääriä ja uutta inspiraatiota

Tänä aamuna teemukissa oli uutta aamusuosikkiani, sitruuna-inkivääriteetä. Se piristää ja energisoi ihanasti.

Taas tuntuu siltä, että uusiin alkuihin ei tarvita uutta vuotta, maanantai riittää. Mielessä on paljon uutta tähän viikkoon. Asenne onkin kuin pieni käyttöjärjestelmä sisällämme. Kun sen saa oikeaan moodiin, asiat menevät eteenpäin paljon paremmin ja kevyemmin. Maanantai on aina hyvä päivä pysähtyä hetkeksi, tarkistaa oma asenne ja startata uuteen viikkoon inspiroituneena ja innostuneena. Hyvää uuden viikon alkua ♥

*Shirt Lindex (this season), jeans Claire (old)