wellbeing: Beauty

Raikkaan miselliveden käyttökokemuksia

30.5.2017 Teksti: inspirations

Raikkaan miselliveden käyttökokemuksia

Sain pari kuukautta sitten blogitilaisuuden goodie bagissa Mary Cohrin miselliveden, josta se pääsi kylppärin kaappiini. Nyt olen käyttänyt sitä nelisen viikkoa päivittäin niin hyvin kokemuksin, että kerron siitä mielelläni täällä blogissakin.

Raikkaan miselliveden käyttökokemuksia

Puhdistan yleensä kasvoni neitsytkookosöljyllä, jota hieron kevyesti kaikkialle ja jonka huuhtelen pois vedellä ja kuivaan pyyhkeeseen tai pehmeään paperiin. Käytän kookosöljyä paljon muuhunkin, kuten hiusten hoitoon ja sheivausvoiteeksi – ja eipä haittaa vaikka siitä jäisi rippeitä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa.

Nyt olen kookosöljyn jälkeen pyyhkäissyt kasvot ja kaulan alueen kauttaaltaan misellivedellä vanutupon avulla. Muita vaiheita ei tarvitakaan, sillä misellivesi poistaa viimeisetkin meikin rippeet ja jättää ihon miellyttävän raikkaaksi ja valmiiksi kosteusvoiteelle. Mary Cohrin kirsikankukkauutetta sisältävää misellivettä voi käyttää myös ilman vanutuppoa, joka tietysti imaisee itseensä sitä ihan turhaan – eli pirskottamalla suoraan sormille ja pyyhkäisemällä kasvot sormin. Siinä on kevyt miellyttävä tuoksu.

100 ml kokoinen pullo on osoittautunut yllättävän riittoisaksi. Kuitenkin se on tarpeeksi pieni myös lentokoneen käsimatkatavaroissa kuljetettavaksi. Nytkin se lähti matkalle mukaan ja toimii etelän lämmössä miellyttävänä raikastajana. Suosittelen ♠

* Tuote saatu blogiin testattavaksi